Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzyzanowska

którego faceta byscie wybrały

Polecane posty

Gość krzyzanowska

facet nr 1: Wysoki, okolo 190 cm brunet, ciemne oczy, przystojny, troche ciemniejsza karnacja, ogólnie, ma duzo zarostu, na twarzy, na klatce, dosc wysportowany, duze zakola, duze dłonie, poprostu typowy samczy wygląd. Charakter: potrafi być miły, ale tez chamski i obcesowy, łatwo sie denerwuje, jest porywczy, ale dba o swoich, z poczuciem humoru, inteligentny, pewny siebie. facet nr 2: Również wysoki, troche ponad 190, szczupły,Przystojny, ciemny blondyn, ciemne oczy, jasna karnacja, jest bardziej ,,gładki" od pierwszego, niewielki zarost na twarzy i ciele, lekko wyzywający(spod byka) wyraz twarzy, choć ogolny wyglad jest łagodniejszy od faceta nr 2. Charakter: Miły, czuły w stosunku do kobiet, bardziej ,,brutalny" dla innych facetów, ma poczucie humoru, inteligentny, mało pewny siebie, czasami niesmialy. Którego kandydata byście wybrały, piszcie numer kandydata i wasz wiek, Panowie maja po 21 lat, oczywiscie wiem, ze taki opis nie daje pelnego obrazu tychże panow, ale jednak prosze abyscie sie postarały :)

tego z którym bym się lepiej dogadywała. A jeżeli chodzi o wygląd to jeden łysieje, a drugi wypłowiały blondasek...poproszę bramkę nr. 3 :P

Gość aga1979000
numer2

Gość Pablopicasso74
wyboru tego nie da się dokonać przez internet, trzeba obu poznać i wtedy zdecydować.

Gość a ja to mam problem
"mało pewny siebie, czasami niesmialy." - to u mnie skreśla faceta, a pierwszemu bym jeszcze kazała zapuścić zarost:)

Gość szoque!
nie moglabym byc z kims chamskim, porywczym, obcesowym, wiec nr 1 odpada. nr 2 moze byc. ale najwazniejsze jest porozumienie i podobny swiatopoglad.

Gość wybór bez wątpliwości
tego ze sprawniejszym penisem w akcji

Gość nr 1 od razy bym skreśliła
jak budować związek z kimś chamskim??? Chyba na chwilę. Pewnie bawi się kobietami lub nie traktuje ich poważnie, z szacunkiem? v Facet bardziej nieśmiały może być mądrzejszy, bo pewnie ma też w sobie trochę pokory, empatii. Jestem bardziej za 2, ale ja mam jeszcze inne wymagania dotyczące podejścia do życia, wartości, więc i to mogłoby go wyeliminować. A wygląd to za mało. Poza tym faceci 21-letni to chyba jeszcze dzieci, zabawa im w głowie. Nie wiązałabym się z takim.

Gość dcdwews
Poza tym faceci 21-letni to chyba jeszcze dzieci, zabawa im w głowie. Nie wiązałabym się z takim. ccccc W tym wieku to ja byłem już wujkiem, pomagałem w wychowaniu i opiece nad bratankami oraz szykowałem się na studia poza miejscem zamieszkania no faktycznie jeszcze jak dzieci w tym wieku :P

Gość zerro
21 lat to jeszcze dzieciak

Gość żadnego z nich
to młode gówniarze, wyruchają cię i kopną w dupsko, a ty będziesz ryczała na forum, pewnie teraz myślisz że cie to nie spotka, ale ty głupia jesteś he he

Gość krzyzanowska
no ale nie wzielyscie pod uwage tego, ze ja tez mam 21 lat :p

Gość dfgdfdf
dziś dziewuchy są dużo mniej dojrzałe niż chłopacy. tak więc 21ltni chłopak jest dużo dojrzalszy niż jego równolatka.

Gość zuzka1151
zgadzam sie ze zdaniem szoque - chamski i porywczy - odpada, zdecydowalabym się na 2 ale podobne poglądy i porozumienie są ważne, pewność siebie mozna w kims wyrobić, niesmialośc też da się pokonać gorzej już z pozbyciem się chamskiego zachowania, porywczości....

Gość julka19xx
21 lat i juz zakola?kiepsko

Gość do dcdwews
OK, wujkiem to byłeś dobrym w tym wieku, ale nie wiadomo czy ojcem byłbyś też takim, bo to jest troszkę co innego. Żeby sobie radzić na studiach nie trzeba być takim dojrzałym, wystarczy być ambitnym i mieć trochę samozaparcia. A na ślub byłeś gotowy w wieku 21 lat? W tym wieku też byłam taka pewna siebie, później z wiekiem człowiek nabiera trochę pokory i widzi, że dorosłość to nie jest taka bułka z masłem jak się myślało. Ale może faktycznie miałeś dobre wzorce od rodziców.