Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Jak myślicie dziewczyny, chłopacy?

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot

Osobnik rodzaju żeńskiego z odnośnika który zaprezentuję poniżej, podczas seksu należy do osób dominujących czy uległych? :( http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=Ce5ykNInEow&NR=1 :( Wydaje mi się, że lubi być poniżana, klękać przed kroczem samca, być bita po twarzy sztywnym prąciem i stanowczo, używając slangu młodzieży polskiej "ruchana" na wszystkie sposoby.:( Czy mylę się?:( Nie wydaje mi się żeby potrafiła dominować. Chociaż warunki do odbycia stosunku doodbytniczego na samcu z całą pewnością ma.:( Ma siłę w swoim ciele.:( Sam już nie wiem.:( Panowie ulegli jak zapatrujecie się na taką płeć piękną? Myślicie że zdominowałaby was?:( Samice też mogą odpowiedzieć.[śpioch]

Moim zdaniem, lubi dominować, wulgarnie wyzywać samca, popychać go na łóżko i dosiadać go godzinami. A jak mu się coś nie podoba, to dostanie w pysk i nadal będzie ujeżdżany.

Nawet na najwiekszą sukę, czeka gdzies jej pan, Pytanie, czy sie kiedys otrze o niego Na codzien, pewnie stara sie dominowac i czesto jej sie udaje One tam strasznie pierdzą przy podnoszeniu tych ciezarow Zamarzylo mi sie, zeby oglądac je kiedy są zupelnie nago i z bliska Chetnie bym ją bzykną z tą sztangą w powietrzu