Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cahirka

Stwórzmy razem grę dla kobiet!

Polecane posty

Gość Cahirka

Hej kobietki! Wiem, że jestem tutaj nowa, ale potrzebuję Waszej pomocy. :) Pracuję w grze zajmującej się produkcją gier przeglądarkach. Właśnie otrzymałam swój, pierwszy projekt - stworzenia gry dla kobiet. Potrzebuję Waszych opinii, nie tylko zapalonych graczek, żeby stworzyć grę, która będzie odpowiadała Waszym oczekiwaniom, która będzie przyjemna dla oka i grywalna. Jeśli poświęcicie chwilkę czasu na wypełnienie ankiety, pomożecie mi stworzyć grę, która będzie zrobiona specjalnie dla Was. :) Link do ankiety: https://docs.google.com/forms/d/1kk2ZNtvtGI1z7yzqW6rjoNNa9lOhVyKdGegxdDzxbTw/viewform Z góry Wam wszystkim dziękuję! :)

Gość ilonka21
prosze ;)

Po drugie rozgrywka w jakiś sposób musi być zwiazana z zakupami ­ MAm pomysl nawet chyba. Otóz bedzie to polączenie gry zręcznosciowej z RPGiem. 1 etap rozgrywał się bedzie w dyskotece i trzeba bedzie wykazac sie zręcznymi palcami aby dzieki symulacji tańca wyrwać jak najbogatszego frajera. Drugi etap: zakupy z frajerem. na poczatek w jakimś biednym supermarkecie. Bedzie mozna zakupic gadżety potrzebne do kolejnego podrywu na grubszą rybę. Mozna wpleść też wątki romansowe, punkty flirtowania zalezne od powiedzmy charakterystyki postaci układanej a poczatku...itd. Ale pewnie już to było

Gość Cahirka
Dzięki Ilonko! :)

mnie nie musisz dziękowac chociaz założe się, ze za niedługo gra oparta na moim pomyśle przyniesie Wam sławe i pieniądze:P