Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PsychologZPowołania

Mam podejrzenia - Moja znajomość jest... " kobietą nieżądów"

Polecane posty

Gość PsychologZPowołania

Sprawa wygląda następująco. Wielokrotnie odbieram od niej sygnały na temat swojej racji , ale niestety nie mam dowodów z jednego i jedynego powodu - utwierdza mnie że jej praca wyglada inaczej. Nie spotkaliśmy się jeszcze ale mamy zamiar. Ja nie powiem jej tego wprost. Boję się że mogę się mylić , a wtedy wszytko przekreślę. Poznaliśmy się na portalu internetowym pół roku temu. Ze względu na swoje przykre doświadczenia jestem już 1.5 roku samemu , ale jakoś z ta kobieta "dogadujemy się" Problem w tym że to kolejny zwiazek na dystans i jak sie spotkam z nia wiele sie moze pozmieniac. Osobiście mogę tak życ. Juz kochalem na dystans i wiem ze sie da. Tylko jak mam życ z taka mysla ? Ona twierdzi że pracuje w dwóch dziedzinach pracy. Kiedyś przypadkowo dostrzegłem że godziny jej pracy sa dosc nieproporcjonalne. Ona spedza bardzo duzo czasu na tym portalu na ktorym sie poznalismy. Jest to gra " online". Ja nie gram juz tam ze wzgledu na szkołę oraz odizolowanie od społeczenstwa. Ale grałem cały rok. Kiedy sie tam poznalismy ona spedzala 3/4 czasu na tym portalu. Trwalo to non stop i wciaz jest bez zmian. Czesto gra po nocach i wrca do gry o 12.00. Wylogowuje sie okolo 5.00. czasem jest spowrotem naet o 10.00. Tak sie dzieje kazdego dnia. Mieszka sama i stac ja na wszytko. Przechodzi terapie hormonalna. Wczesniej mowila mi ze to dlatego ze jest bezplodna.o moze pomoc. Ale ja wiem ze taka terapia ma na celu rownierz zapobeganie ciazy. Ale niedawno powiedziala mi ze nie chciala by miec dzieci bo jest za mloda. Z punktu widzenia psychologicznego kobiety nie mogace miec dzieci myslaly by inczej. Wiec zaprzecza sama sobie. Ucieka od tematu sexu oraz milosci. dwa dni temu powiedziala mi ze ze " na dzien dzisiejszy nienawidze sexu " - i byl to kolejny sygnal. Kiedy sie jej o to zapytalem dlaczego odpisala : ma okres i tak jakoś. Ona pisze mi ze w je j pracy moze sobie pozwliic na 3 h pracy. Ale ja wiem ze takiej pracy nie ma. Moja ex prowadzi wlasa dzialanosc i to spora. A i tak zostaje tam po 8 h. A oa pzreciez jest na uslugach przelozonego. Takich sygnałów jest wiecej. W przyszlosci chce byc psychologiem i znam sie na ludziej psychice. Sa to niepokojace sygnaly. Komus obcemu przypisał bym lek na uspokojenie i zaproponowal doglebna analize oraz rozmowe. Ale podejrzewal bym swoje. Ale sam sobie nie potrafie pomoc. Wierze ze sie myle i to tylko moje urojenia. Wierze w te cie szansy ze myle sie. Nie wiem jak mam sie zachowac. 3 razy powiedzialm jej jzu ze okalmuje mnie ale nigdy nie zdradzielm powodu moich obaw. Ona sie zaprzecza ze mowi prawde i ze ja mam jakies urojenia. A co wy myslicie ? Ta mysl mnie gnebi. O ironio! Potrzebuje pomocy :(

Gość PsychologZPowołania
No nikt nie pomoze ? :C

Gość ja ci pomogę
pisze się "nierząd"

Gość PsychologZPowołania
Polonista sie znalazł :D Jak nie masz zamiaru pomóc to nie wytykaj błędów bo sam gorsze czynisz :). Nieważne.. No proszę. Wiem że to dość obszerny "skrótT , ale proszę.. No niech ktoś mi powie jak ma sie zachować. Może to tylko moje urojenia. Plizz. Ja sam ze soba nie wytrzymuję :/ Musze milczec bo wierze jej ale dowody wskazuja inaczej :c

Gość ja ci pomogę
a jakie są błędy w zdaniu "pisze się nierząd"? :O

Gość PsychologZPowołania
Wszedłem po dwóch godzinach i nadal nikt nie pomógł :C samolubny jest ten świat. A ode mnie pomocy chcecie. coz a brak zrozumienie :C Ja chce tylko wiedzieć jak mam postapic i czy te podejrzenia sa słuszne ? :c