Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asssiaczek

Jak efektownie pochwalić się sesją ślubną na facebooku

Polecane posty

Cześć Bardzo bym chciała pochwalić się swoimi fotkami ze ślubu, na facebooku ponieważ wielu znajomych nie mogło uczestniczyć w uroczystości. Znalazłam w sieci stronkę, gdzie wykonują takie prezentacje z fotografii WWW.WESELOSPOT.PL Wygląda to bardzo efektownie no i cena jest dobra

Gość Durny pomysł....
A ja bym w życiu nie chciała by ktoś poza rodziną i znajomymi oglądał nasze fotki ślubno weselne... Ale jak ktoś uwielbia wzdychać ach i ech i myśleć o tysiącach komentarzach to czemu nie....wystawiaj....

A wchodziłaś na ich stronę? To wejdź i zobacz jak wygląda taki SLIDESHOW z podkładem muzycznym. Mnie przekonali stąd ta "reklama"

Jeśli ma się na Facebooku prawdziwych znajomych, a nie setki przypadkowych osób, to ta wąska grupa pewnie chciała by zobaczyć cię jak ślicznie wyglądasz w tym wyjątkowym dniu. A reszta "podglądaczy" uzna to za przejaw narcyzmu. Pozdrawiam

Gość a mnie sie spodobalo
W sumie nie każdy poprzez facebooka chciałby dodać taką prezentację. Fajną opcją byloby utworzenie prezentacji dodanie np. na youtube pod linkiem prywatnym by nieznajomi i nieproszeni nie mieli dostepu. I taki link mozna by podeslac znajomych/rodzince zamiast wysylac kazdemu pokaźny plik załączników. Może skorzystam, ale w tej wersji a nie facebook:)

Gość a mnie sie spodobalo
tylko szkoda, ze nie ma przykladowych prac na stronie

Gość lolix
mnie sie to nie podoba, nie powala

Gość dksjdkkjjdksjdk
przecież widać że to reklama. nie lepiej normalnie wrzucić te zdjęcia na fejsa?

Gość he he
masakra, sama umiała bym zrobić lepsze... nie spamój takimi kiepskimi linkami

Gość dksjdkkjjdksjdk
i też mnie to nie powala, dużo lepiej ogląda się normalne zdjećia

Gość niebieskakarolcia
Reklama jak nic...

Gość Asssiaczek,wiesz to takie
pierd...o szopenie....skoro masz konto na fb to chyba taka ulomna nie jestes iz nie wiesz ze tam jest takie cos jak galeria i tworzy sie albumy i mozna wciapac te foty ze slubu i wesela i ci twoi znajomi je zobacza jak to slicznie i przepieknie wygladalas w tym dniu....

Gość marketing szeptany rządzi
;)

Gość marketing szeptany rządzi
ale filmiki sa spoko i można normalnie to zareklamować, nie robiąc z ludzi idiotów. Czyli "słuchajcie, robię takie i takie coś, wejdźcie proszę na moją stronkę, może ktoś byłby zainteresowany". I już. Ale lepiej udawać jakiegoś Asiaczka z tłumu i ludzi traktować jak debili :O Nie tędy droga.

Tak drogie Panie macie racje ten temat to zakamuflowana reklama.Nikt tu nie chce zrobić z was debili, ani nie ma was za idiotki. Regulamin te go forum nie pozwala na reklamy w postach i to był jedyny pomysł aby do was dotrzeć i wsłuchać się w wasze opinie. Z tego co widzę to nie są one pochlebne. Jestem grafikiem z wykształcenie lecz w mojej miejscowości nie ma pracy w tym zawodzie. Tworzeniem pokazu fotografii ślubnej chcę dorobić do mojej skromnej pensji robotnika fizycznego, a poza tym bardzo lubię tworzyć takie projekcje. Próbuję się zareklamować a na kampanie marketingowa po prostu mnie nie stać. Pozdrawiam www.Weselospot.pl

Gość No i trza bylo tak
od razu a nie debila z siebie robic myslac ze ktos jest glupi i naiwny i uwierzy w te wypociny;)

Gość lepiej skasuj ten temat
osobiście gdybym zobaczyła tak natrętną i]reklamę mającą za założenie że inni ludzie poza tobą to idioci nie zostawiłabym w takiej firmie złotówki ! niech zdychają na bezrobociu bo tylko na to zasługują

Gość r5e gfvcx grdgr
Jeszcze ten beznadziejny nick Assiaczek , proszę cię, pojechałeś równo. Na tej prezentacji, którą reklamujesz zdjęcia pewnie nie są twojego autorstwa więc żenua podwójna. W ramach porady...prezentacje są do kitu. Nikt nie lubi oglądać takich łzawych filmików. Zdjęcia się ogląda jedno po drugim a nie kontempluje jedno przez minutę czekając na kolejne. Lepiej wracaj do łopaty bo nie nadajesz się do takiej pracy