Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karoo12345

pomóżcie :(

Polecane posty

Współżyłam z chłopakiem 7 kwietnia bez zabezpieczenia. już wtedy spóźniał mi się okres ponieważ powinnam dostać go 28 marca. Do tej pory nie mam miesiączki... Nie mam praktycznie w ogóle objawów ciąży. Miałam wtedy dni niepłodne. Czy istnieje jednak ryzyko że jestem w ciąży?.. Na test ciążowy nie ma szans.. Dodam że jestem bardzo nerwowa i miałam już nie regularne cykle.

Gość na pustyni mieszkasz, że
nie mozesz testu zrobic albo pójśc do lekarza?

Gość na pustyni mieszkasz
test ciązowy można kupić za 5-6 zł, ale jak cię nie strać, to moja szklana kula mówi mi, że.....możesz byc w ciazy lub masz zaburzenia hormonalne, z czym już powinnaś być u lekarza

powiem też że czasami nie ważne czy przed czy po okresie strasznie mnie boli któryś z jajników. Nie zawsze tak jest, ale dość często. Czy może to być właśnie też powodem problemów z hormonami'?

Gość hahaha niezłe rozumiem
a skąd wiesz że miałaś dni niepłodne wtedy skoro okresu do tej pory nie masz i nie miałas??? Jeśli nie stać cię na test za 5 zł to jak zamierzasz dziecko wychować? Becikowe to tylko 1000 zł i co dalej?

bo dni płodne można określić na około 15 dni po miesiączce. Może faktycznie miałam wtedy. A i tu nie chodzi o kase :]]

Gość kaLina22x
to o co chodzi? wstydzisz sie kupic test?

no szczerze mówiąc nie ukończyłam jeszcze osiemnastki :) Boję się jakiejkolwiek reakcji rodziców. U mnie zawsze ktoś jest w domu więc nawet nie mam jak go zrobić. Zresztą apteka akurat bardzo daleko bo mieszkam na wsi. : |

Gość no raczej nie pomozemy
sikacie przy sobie? nie masz łazienki? test nie jest wielkosci sztandaru bojowego - zmiesci sie do kieszeni....

Gość ja pierdziele,
dni płodne można określic na podstawie obserwacji, a nie 15 dni po miesiączce, a test można kupić w aptece czy drogerii, do łazienki chyba nikt ci nie wejdzie podczas sikania

no dobra kupie ten test... a zrobić go rano c obojętnie kiedy? i co mam zrobić jak wyjdzie pozytywny?......

Gość ja pierdziele,
test się robi z porannego moczu, a jak ci wyjdzie poztywny, to idz do lekarza, a potem rozmowa z facetem i rodzicami

Gość a czy ....
A czy zabezpieczacie się podczas sexu,bo skoro nie to wiesz calkiem prawdopodobne że jesteś w ciąży.Musisz zrobić test,bo bedziesz umierać z niepokoju i jeszcze bardziej się stresować.

Gość a czy ....
A jeszcze jedno jak bardzo niereguralne cykle ci sie zdarzaly?

Gość mariolka5345
jestes w ciazy gratuluje, na drugi raz sie zabezpieczysz

Gość anielka233
Jeśli chodzi o dni płodne...owulacja mogła Ci się przesunąć albo miałaś cykl bezowulacyjny. Tak się czasami zdarza, najlepiej jest obserwować swoje ciało na bieżąco. Jak masz z tym jakiś problem to możesz sobie zawsze kupić tester owulacyjny na ślinę. Moim zdaniem się opłaca

raz się zdarzyło bez zabezpieczenia. Najbardziej ile mi się okres spóźnił do dwa miesiące ale to było dwa lata temu.. :/

Gość Ania__
witam. Mama mały problem miesiączka mi sie spoźnia juz dwa tygodnie a zawsze miałam regularnie...co28lub30dni. robiłam test ciążowy wyszedł negatywnie czy moze to byc spowodowane zbyt wczesnym stadium ciazy i dlatego wyszedl test negatywnie? bardzo prosze o pomoc. Ania

Gość zxzx
I co zrobiłaś test czy nie?

nie jeszcze. :p nie miałam czasu teraz latać po aptekach. Pójdę w poniedziałek albo wtorek.

zapomniałam dodać na początku żę nie spuścił się we mnie a to chyba bardzo istotne..

Gość zxzx
No to się okaże czy to ciąza czy jakieś problemy zdrowotne np. hormonalne. Tak czy owak zapisz sie do ginekologa na wizyte.

jestem niepełnoletnia więc sama nie mogę. ;/ mówiłam matce ale jakoś jej to nie ruszyło -.-

Gość zxzx
Niepoważna jakaś. Musisz tak czy inaczej zrobić test a potem zobaczysz co dalej.

Gość Ania__
zxzx mialas moze juz taka sytuacje?? wlasnie bede szla do apteki po drugi test ciązowy jakie sa najlepsze?

Gość zxzx
Nie miałam. Robiłam dwa razy test ciążowy przy dwóch ciążach ale nie pamietam jakie to były test ciążowe.

no robiłam test. Wyszedł negatywny :) A okresu nadal nie mam co mi może być? ; |

Gość rtete
jestes kochana w ciazy mi dopiero test pokazal druga kreske w 8 tygodniu tak to wychodzily negatywne:)