Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dupa12d

Czy faceci lubią nimfomanki?

Polecane posty

Gość nie jestes nimfomanka
jasne ze brnac- ty to z wyZszej polki nie jestes... :o Uwazam ze nimfomanki, to dziewczyny z wyzszej polki I potrzeboją facetow z wyrzszej polki, Wtedy mogą rodzic potomstwo z jeszcze wyzszej polk

Nie, brnąć, za brnąłeś za daleko. To koniec naszego flirtu. To koniec. Rzucam cię dla kogoś innego :P:P

Gość Uzaleniona od seksu- 30
Nimfomania jest wtedy gdy dajesz kazdemu. Rzucasz sie na bezdomnego zeby cie tylko bzyknal. Ja mam ciagle ochote i moglabym nic innego nie robic jak uprawiac sex. Nie mowie o sobie jednak nimfomanka, gdyz jestem, wierna mojemu partnerowi. To odroznia mnie od nimfomanek.. U ciebie nawet o uzaleznieniu od sexu nie mozemy jeszcze mowic- jestes za mloda. Pogadamy za 10 lat ;)

Gość do Uzaleniona od seksu- 30
dokladnie, dziewczynka bzyknela sie pare razy i mysli, ze jest nimfo :D Jak bedziesz miala 2dzieciakow na glowie, prace, dom i wtedy bedziesz caly czas sie roochac to jestes uzalezniona :D

ty wyzej- ja mam wlasnie tak, ze dzieci, psy, dom, praca a ja i tak mam wiecznie ochote i zameczam mojego meza ;) On na szczescie tez ma podobne libido :)

wlasnie w tym tkwi problem-jako nimgomanka jestes dla swojego faceta dostepna non stop. ma cie na tacy kiedy tylko chce, bo ty zawszwe masz ochote i robisz to z pasja. i dlatego facet przestaje to szanowac.---> zupelna bzdura... Moi faceci, wlacznie z moim mezem niemal mnie wielbili... nikt nie przestal mnie szanowac, dlatego, ze chce sie z Nim ciagle kochac. No bez jaj... Autorko nie sluchaj tych debili i znajdz NORMALNEGO faceta ;) wtedy nie bedzie takich sytuacji, bedzie wrecz odwrotnie. Twoj facet bedzie szczesliwy, ma fajna laske ;) ktora nie bedzie marudzila, ze dopiero sie bzykalisy tydzien temu a ty znow chcesz... ;)

bzykalismy* i co pare razy>? jesli to do mnie ;)

ok, juz kumam- to nie bylo do mnie :)

Gość Do uzaleznionej
zazdroszcze twojemu facetowi

Gość ale nimfomania jest chorobą
jest zaburzeniem, przynoszącym cierpienie osobie nią dotkniętej, poza tym oznacza wielość partnerów. Jeśli chodzi Ci o wysokie libido, to nie myl pojęć, proszę Cię. Czy faceci lubią kobiety lubiące seks? Obawiam się, że dzisiejsi faceci nie bardzo, po prostu nie moga takiej kobiecie sprostać, więc rodzi się frustracja i próba racjonalizacji poprzez zwalenie winy na nią, że to ona jest nienormalna, dziwka i tak dalej. Dzisiejszy świat pełen jest niskolibidowców, neurotyków, impotentów, depresyjnych chłopców bardziej do niańczenia, niż do łóżka. Niestety wiem cos o tym. Do tego stopnia wiem, że ja już na seks nie liczę i nawet przestaję go potrzebować (a lubię i mam wiele do dania komuś), przyzwyczaiłam się, można żyć bez tego. Ale szukaj osoby, która dotrzyma Ci kroku i będzie lubić to, co Ty, warto.

Gość ale nimfomania jest chorobą
czy ty tu dałaś fotke swojej twarzy? na kafeterii?! ty nie jesteś nimfomanka, tylko kretynka :O

oki, będę takiego szukać, a jeśli po kilku porażkach stracę siły, stanę się zimną suką

Gość nimrod
Laura a nimfomanka = wierna ?;) moze szukasz takiego otwartego chłopaka?:)

Gość gośćgość
Ja uwielbiam :) a nie jakieś cnotki :P