Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26letnia dziewica

26 letnia dziewica. Pomocy! Jak się dowie to ucieknie?!

Polecane posty

Gość pastyl
sto razy wolałbym dziewicę.

Gość 26letnia dziewica
deszczowa piosenkaaaa mnie też myśl o bólu paraliżuje... albo że będzie taka wtopa, że będę tak spięta, że w ogóle we mnie nie wejdzie. Niektóre dopiero za którymś razem były na tyle rozluźnione że udało im się współżyć.

Gość fhfghgfhf
takich ludzi jak: 6848ueu omija się szerokim łukiem - tacy to potrafią tylko powierzchownie oceniać ludzi

Gość limes_limes
To, że jesteś dziewicą, nie oznacza od razu, że on się zorientuje. Błony są rożne i nie każda "stawia opór". :) To żaden wstyd, ale też nie ma żadnych specjalnych powodów do dumy. Normalna rzecz.

Gość 26letnia dziewica
Czyli lepiej nie mówić mu?

Gość deszczowa piosenkaaaa
26letnia, czytałaś co pisała dziewczyna z tematu, do którego wkleiłam linka? Przeczytaj jej wszystkie wypowiedzi i zobacz jaką fajną, pozytywną można mieć postawę odnośnie dziewictwa :)

Gość 26letnia dziewica
przeczytałam, postawę ma fajną, niestety ludzie wypowiadający się tam już nie...

Gość limes_limes
Powiedz mu, że dawno się nie kochałaś żeby był ostrożny - i już.

Gość limes_limes
Pamiętam jak strasznie moja żona była rozżalona, że było mi obojętne że jest dziewicą.

No właśnie chodzi o to, żeby nie przejmować się tym co myślą i mówią ludzie, przecież to Twoje ciało :)

Gość 26letnia dziewica
deszczowa piosenka, a ty ile masz lat? Ja wiem, że to moje ciało i nie powinnam się przejmować innymi, ale zaczęłam mieć na tym punkcie kompleksy.

Tyle co Ty, moim zdaniem powinnaś popracować nad sobą, moim zdaniem masz niską samoocenę, dopiero wtedy myśleć o związku/seksie.

Gość oallalalalallala
powinnas sie cieszyc , jak si dowie ze jestes dziewica to jest twoj :D mezczyzna lubi byc nauczycielem opiekunkm , a potem podziwiac swoje osiagniecia :)

Gość tralalilalila
ja też mam 26 lat i dziewica, ale wiesz co, myślę że to jest problem jedynie dla ginekologów :] chociaż hamuje przed imprezowymi spontanami (ale nie facetów) :] przed facetami się tego jakoś nie wstydzę. zwłaszcza gdybym poznała kogoś naprawdę super, to chyba po prostu chce się rozpocząć w końcu ten seks, a nie myśli o tym że jest się dziewicą. nigdy nie rozumiałam tego myślenia "jak się dowie to ucieknie" albo ciebie chce, albo nie i tyle

Gość 26letnia dziewica
niestety dzisiejsi faceci są tak skonstruowani, że wolą doświadczone kobiety. sama wolałabym pójść do łóżka z kimś bardziej doświadczonym, niż prawiczkiem ;p

Gość Antoni 60
jak mu nie powiesz, to skąd będzie wiedział? Ale przez tyle lat dziewictwa błona może być tak twarda, że jej penisem nie przebije, a ty bólu się nachapiesz, więc spróbuj się sama rozdziewiczyć dildem albo idź do gina i on w znieczuleniu usunie chirurgicznie błonę. Innego wyjścia nie widzę, no chyba, że śluby czystości i klasztor. A czy TY w ogóle próbowałaś masturbacji? Spróbuj podczas masturbacji, w momencie orgazmu, dildem pchnąć mocniej i przebić błonę, wtedy ból pomiesza się z rozkoszą i będzie po kłopocie na korzyść rozkoszy. Powodzenia.

ja myślę że jesteś Skarbem na tym świecie :) normalna dziewczyną na tym świecie i jeżeli facet ucieka bo nie chcesz mu jak to sie mówi" dac "nie jest Ciebie wart tyle.. Ja również czekam na swoją jedyną mam nadzieje ze sie doczekam i chciałbym aby była dziewicą... Pozdrawiam :)

Gość Norwegia Norwegia
to zaden wstyd, wreccz przeciwnie. kurwe mozna spotkac na kazdym rogu, dziewice nie. Powiedz mu, ze czekalas specjalnie na tego jedynego, i to wlasnie on nim jest :P

Norwegia Norwegia otóż to , mi jakby moja wybranka tak powiedziała to chyba z radości oszalałbym :)

Gość internetowy poeta
@26letnia dziewica "niestety dzisiejsi faceci są tak skonstruowani, że wolą doświadczone kobiety. sama wolałabym pójść do łóżka z kimś bardziej doświadczonym, niż prawiczkiem ;p" - wiesz, powiem Ci, ze nie ma zasady. Ja poszedlem pierwszy raz z doswiadczona dziewczyna. I wiesz co ? BYlem bardzije doswiadczony niz ona :P Wiec nie ma zasady naprawde, u niektorych osob, a moze wiekszosci to jest naturalny dar.

też jestem jeszcze dziewicą. I wcale to nie moja wina że nic nie czułam do tych facetów, których spotkałam na swojej drodze. A jeśli nic nie czuję to jak mam się oddać? tak bez uczuć? a może wcale nie jestem zdolna do wyższych uczuć, skoro do tej pory moje serduszko dla nikogo nie zabiło mocniej?... sama już nie wiem :O

Gość 26letnia dziewica
its time, moje serducho wcześniej też nie zabiło na tyle mocno, żeby pójść z nim do łóżka. Aż do obecnego pana... Dla mnie zaufanie jest najważniejsze, jak mu całkowicie zaufam i będę czuła że to jest ten jedyny, to na pewno zdecyduję się na seks. Nie chciałabym go zwodzić ale znamy się dopiero miesiąc. Więc chyba powinien zrozumieć, że to dla mnie może być za wcześnie. Chociaż biorąc pod uwagę fakt, że ludzie na 1 - 3 randce idę ze sobą do łóżka, to mogę mu się wydać wynaturzeniem, że chciałabym jeszcze trochę poczekać z tym...

26letnia dziewica, no tak, zaufanie to podstawa. Bez tego nie warto niczego budować ;) hm... na pewno go tym zaskoczysz, ale myślę, że pozytywnie ;) jak Cię naprawdę kocha to poczeka i z pewnością nigdzie nie zwieje gdzie pieprz rośnie. Uważam, że się ucieszy, że to z nim będziesz miała swój pierwszy raz. Bo przecież jak się kogoś bardzo kocha i zależy na tej osobie... jeśli jest mądry i nie jesteś mu obojętna myślę, że Cię zrozumie. Ja jestem troszkę w innej sytuacji, dlatego jeśli mówię, że jestem dziewicą, to ulatniają się jak kamfora. Ale, to nic będzie dobrze, musi ;) a może z nim pogadaj na temat ten temat, oczywiście w odpowiednim dla Ciebie czasie. Powodzenia!

Gość 26letnia dziewica
its time a co to za inna sytuacja w której jesteś? jeśli oczywiście w ogóle można spytać :)

Gość karolw
Mądry facet zrozumie i doceni .idiota sie usmieje .najgorzej jak nie bedzie potrafił sie zabrać do dziewicy wgedy będzie kicha .pozatym dociebie trzeba sie potrafić zabrać autorki i z tego co czytam to nie takie latwe.:)

Gość Rapfan
Zgodze sie z tymi wypowiedziami po prostu , sex to jest coś wyjątkowego i uprawia sie go z wyjątkową osobą ja na twoim miejscu przyznałbym sie do tego że jesteś dziewicą ponieważ związek powinien być budowany na szczerości i zaufaniu a jeśli naprawde mu na tobie zależy to zrozumie i poczeka na to aż będziesz gotowa do współżycia z nim, pozdrawiam

Do 26letniej dziewicy. A Ja zawsze chciałem poznać dziewice. Chciałem a żeby mój i jej był naszym pierwszym razem. Mamy wiele wspólnego. Jeśli chciałabyś pogadać lub się poradzić napisz na gg 21253235.

Gość 26letnia dziewica
Dzięki Alek, ale nie potrzebuję znajomości internetowych. karolow, wolałabym już żeby się uśmiał z tego, niż żeby patrzył na mnie z politowaniem jak na niepełnosprawna osobę. Nie wymagam nawet żeby którykolwiek facet doceniał moje dziewictwo, wystarczy mi że to zrozumie ;D

Gość karolw
Widzisz mam po sąsiedzku 25 dziewice i nadal nie jest gotowa widać to . To jest życie .pozdrawiam.