Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PucaśnyTłuścioszek

Wczasy odchudzające 2013

Polecane posty

Gość PucaśnyTłuścioszek

Co polecacie? Tylko nie za drogo poproszę

Gość PucaśnyTłuścioszek
Najlepiej dla studentów (przedział wiekowy), bo wśród starych bab nie wiem czy wytrzymam (jestem dziewczyną)

Ja wiem że Get Slim Polska (albo na getslim.pl albo na facebooku musisz szukac) organizuje co roku w wakacje takie wczasy zdrowotne / odchudzające. Ostatnio byli w Kamieniu Pomorskim, gdzie w tym roku jadą - nie mam pojęcia bo jeszcze sie nie oglaszali, ale pewnie jak napiszesz do nich na maila to Ci przybliżą konkrety.

Gość gość
Witam Ja się zapisałam na wczasy odchudzające w Miłomłynie. Jadę w lipcu. Jedzie ktoś może? :-)

Gość młoda_ii
Hej, ja szukam na koniec września jakiś turnusów odchudzajacych najlepiej w wieku studenckim bo nie vhce.spędzać tego czasu z ludźmi +60. Jak któraś z Was jeszcze nie wyjęchala to możemy rażem , zawsze to dwie osoby w wieku studenckim:P

Gość gość
i gdzie bylyscie? ja sie zastanawiam czy przypadkiem nie najwyzsza pora skorzystac z takich wczasow odchudzajacych. Poki co znalazlam tylko http://www.nawzgorzu.com.pl/ i maja spoko recenzje. To chyba bedzie moja ostatnia deska ratunku;/

Gość gość
Schudłem 28 kg w 6 miesięcy, jak chcesz to pisz porady.dietetyczne@o2.pl pomogę ci schudnąć za darmo

Gość Koloseum
Może wątek jest stary, ale znalazłam w necie bardzo ciekawą ofertę na takie wakacje http://wczasyoczyszczajace.pl W sumie cena zależy od terminu i warto sprawdzić ich harmonogram na stronie, ale z tego co posiadają w ofercie posiadają bardzo bogaty program.