Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwusia66

czarna sukienka z kieszonkami na suwak

Polecane posty

Gość sylwusia66

hej mam czarna dopasowana sukienke ktora posiada kieszonki z suwakami i nie wiem jakie kupic do tego buty i torebke i rjstopy jaki kolor, czy buty na koturnie czy na obcasie nie ukrywam ze jestem chuda bo waze 73 kg i mam 166cm wzrostu prosze was o pomoc....

Gość hmmmmbgfd
nie ukrywam ze jestem chuda bo waze 73 kg i mam 166cm wzrostu prosze was o pomoc.... hmmmmm..........

Gość hmmmmbgfd
raczej nadwaga a nie chuda

Gość sylwusia66
no bo mialo byc ze nie jestem chuda ale jak ktos jest tępy to nie zrozumie....a co wgl cie to obchodzi moja nadwaga to moja a nie twoja....nie chce porad jak zrzucic nie potrzebne kg bo cwicze nad tym tylko chce porady o dodatki!!!!!!

Gość trololololo:D:D:D:D
sylwusia nie rzucaj się bo napisałaś "nie ukrywam że jestem chuda" a w takim wypadku powinnaś napisać "nie ukrywam że NIE jestem chuda" :P

Gość sylwusia66
bo przeciez napisalam wyzej"ze mialobyc" ale chyba logiczne ze jak sie ma taka wage to sie nie jest szczuplym... "maja mozg a wogole go nie uzywaja"...;p prosze o porady na temat !

Gość sylwusia66
bo przeciez napisalam wyzej"ze mialobyc" ale chyba logiczne ze jak sie ma taka wage to sie nie jest szczuplym... "maja mozg a wogole go nie uzywaja"...;p prosze o porady na temat !

Gość wiśnióweczka
ja mam sukienki czarne dopasowane, jedna ma nawet kieszonki na suwaki i różnie można to zestawić. W sumie czy but na koturnie czy na obcasie to zależy od dodatków, okazji... Ja na co dzień często chodzę w butach na koturnie, uważam, że zgrabne koturny pasują do takiej sukienki. Na okazję założyłabym raczej obcas. Jeżeli chodzi o rajstopy to do lokalu, albo w ciepły dzień wybrałabym lekko opalone i cienkie 15-20den, jeżeli na chłodny dzień na podwórko to raczej cieplejsze, kryjące. Kolor wtedy zależny od butów, ja ostatnio miałam czarne koturny, czarną sukienkę i rajstopy ładny granat - było fajnie. Do cienkich rajstop ja założyłabym obcas, podobnie na większe okazje.

Gość trololololo:D:D:D:D
skoro jest czarna to kazdy kolor bedzie pasowal - mietowy, brzoskwiniowy, żółty.. jaki tylko chcesz a jaki kolor wlosow masz i jaka dlugosc ? i bardzo prosze nie obrazaj ludzi ;] nie nasza wina ze masz nadwage. my tylko stwierdzamy oczywiste fakty.

Gość sylwusia66
dobrze przepraszam ale poprostu jestem juz tak zmeczona wszystkim...poprostu w ta niedziele ide na komunie i nw co do tego kupic.... mam czekoladowe wlosy dlugosci za ramiona...