Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania7912

Ciąża

Polecane posty

Gość Ania7912

Witajcie dziewczyny! Ja mam termin na grudzień 2013. Właściwie to za tydzień Pani doktor potwierdzi, bo na razie tylko jakieś zawirowania stwierdziła w prawym jajniku ale też ciąży nie wykluczyła na 100%. Troszkę się pospieszyłam z wizytą. Chciałabym do Was dołączyć. Wymieniać się waszymi spostrzeżeniami, zresztą wiecie o co chodzi:)Przyjmiecie mnie do Waszego grona?:)

Gość Ninka 1607
czesc Aniu. ja nie wiem czy bede mogla dolaczyc... testowanie mam za kilka dni. ale Tobie z calego serca gratuluje

Gość terra_rosa256
wiatj:) no ja wlasnie chyba przeżywam pierwsze tygodnie ciąży:) Pierwsze bo teorytycznie ma 32 dc, wiec jest naprawde świeżo:) Kilka testów wyszło najpeirw z blada kreseczk, a wczoraj pierwsze tłuste kreski:) Dzisiaj byłam na hcg z krwi i wynik ok.790mIU. Nie wiem czy dobry na ten etap ciąży ale napewno cos sie dzieje. Jakos boje sie przyzwyczajac do tej mysli, bo jestem pesymistka i boje sie zawodu jak cos pojdzie nie tak... a jak tam u Ciebie, który to tydzień?? pozdrawiam

Gość Ninka 1607
ja pamietam z poprzedniej ciazy... jeszcze o niej nie wiedzialam a gdzie usiadlam to spalam. niestety poronilam w 12 tyg... w tym miesiacu nie zabezpieczalismy sie... juz po owu a ja znowu taka spiaca chodze

Gość Ania7912
Ninka- Przykro mi:( Jednak trzeba próbować dalej... U mnie byłby to 6 tydzień. dzisiaj mogłabym znowu wystartować do lekarza ale nie wiem czy znów się nie pospieszę więc chyba poczekam do przyszłego tygodnia.... choć chciałabym już wiedzieć na 100%

Gość Ania7912
dziewczyny nosi mnie od samego rana i wpadłam na pomysł, że zetnę włosy. napiszę Wam wieczorem jak wyglądam czy płaczę do lustra czy nie... Choć w obecnym stanie przy wahaniu nastroju to możliwe, że będę wyć...:)

Gość Ania 7912
Cześć dziewczyny! Jak się dzisiaj czujecie?

Gość terra_rosa256
No u mnie nie całkiem w porządku! Brzuszek pobolewa czasem nawet trcohe mocniej. Kilka dni temu bylam u lekarza i dostalam luteine i diagnoze ciaza zagrozona:/ Wyroku jeszcze nie ma, ale oczekwianie i to dosyc nieprzyjemne:/ Pierwsza beta tak jak pisalam wyszla 790, a druga po 48 godz. ponad 1900 takze ładnie rosnie... Mam taki metlik w glowie ze hej...

To faktycznie nieciekawie ale trzeba być dobrej myśli...

Znam dziewczynę, która miała ciążę zagrożoną a wszystko dobrze się skończyło. U Ciebie wszystko będzie dobrze...

Gość terra_rosa256
Staramy sie dobrej myśli:) A jak tam u Ciebie jak samopoczucie??

Czekam z niecierpliwością na wizytę, którą mam we wtorek. na dzień dzisiejszy to nie wiem za wiele. Na razie samopoczucie różne. Pierwszą ciąże przechodziłam super, poród też bez traumy a teraz widzę, że troszkę inaczej to przebiega... Więcej brzuch mnie pobolewa, zaczynają się nudności, zjem trochę to od razu jestem pełna... Zobaczymy jak będzie dalej...

Podobno każda ciąża przebiega inaczej. Jak w moim przypadku będzie dokładnie odwrotnie to załamka...:)

Co tu taka cisza?:) Ninka nie odzywasz się jak tam u Ciebie? Ja już po obiadku, w sumie to zjadłam tylko rosołek jakoś nie mam apetytu. Męczą mnie delikatne nudności. Dzionek piękny ( jestem z okolic Konina), chyba ruszymy z małym na plac zabaw. A jaka pogoda u Was dziewczyny?