Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XAXAXOXO

co myslice o tym by swoj pierwszy raz...

Polecane posty

taki wpadl mi pomysl aby jechac na tego rodzcny przystanek woodstock i tam znalezc dziewczyne z ktora sie rozprawicze skoro zadna znajoma niechce tego zrobic :O a jesli sie to nie uda to ide na te wybrana prostytutke co wy na to?

Gość mjnkkl
Jeśli ten pierwszy raz nie ma dla ciebie kompletnie zadnego znaczenia to zrob jak piszesz. Takie pukniecie pieknej nieznajomej ktorej juz nigdy w zyciu nie spotkasz tez ma swoj urok.

niewiem czy ktos czytal tu moje poprzednie temat ale ech jestem prawiczkiem majacym 24 lata :O ! :O ! :O !

Gość isabel18
i co z tego ze jestes prawiczkiem i masz 24 lata !!! ja tam bym sie cieszyla jakbym moznala 24 i by byl prawiczkiem a bylby moim facetem bo bylabym pierwsza i obnosilabym sie z tym ze zadna inna go jeszcze nie tknela a uwazam ze stracenie prawictwa w twoim przypadku z dziwka bo inaczej jej nazwac nie mozna swiadcy o twoim szacunku do samego siebie przemysl to

co mam przemyslec??? ty mi tu to piszesz a jeszcze wczoraj 16 latka dojebala mi jako hmmm niewiem "obelge" ze widac iz jestem prawiczkiem :O smieszne to

Gość piciol
u prostytutki nie ma wstydu,płacisz wymagasz,a jak trafisz na fajną to da ci zniżkę a moze nawet drugi raz za darmo

nie noo to juz nie licze na cos takiego ze bedie znizka lub sex gratis badzmy realistami

Gość piciol
to bądż i idż,a tak a propo to wszystkie są prostytutkami,tylko te za kase przynajmniej świetych nie udają

Gość co jest potrzebne do milosci
piciol adz realista

Gość modyfikowana mama
Widać że źle Ci z faktem iż jesteś prawiczkiem i nie ma dla Ciebie znaczenia z kim, byle już to zrobić. A to źle. To że jesteś prawiczkiem to ZALETA a nie wada!

Gość co jest potrzebne do milosci
musisz yc przyajmiej zosie laduy zey prostytutka cie przyjela

mnie nie obchodzi czy to WADA CZY ZALET mi poprostu zwyczajnie pospolcie CHCE SIE JUZ PORUCHAC mam dosc ciaglego walenia konia przed fotografiami kolezanek z facebook ktore mi nie dadza :O poprostu chce juz sexu :O i nie jest mi obojetne z kim ma byc to fajna dzieczyna jakies bzdury typu idz do ryczacej czterdziechy nie maja racji bytu

Gość znosnie ladny
my myslimy ze mysleie przeszkadza

Gość znosnie ladny
mam a nieieska twarz

Gość znosnie ladny
moja ostatnia min n

Gość piciol
cos w tym rodzaju,łatwe kurwiszcze które robiło to dla sportu wiec miałem gratis,ale przynajmniej wiedziała w czym rzecz i zapewniam cię przydało się to pózniej az miło

Gość piciol
18,teraz trochę więcej

a byles prawiczkiem??? wgl skad pomysl isc z nia nie miales dzieczyny? sory ze tam pytam zwykla ciekawosc

Gość piciol
no przecież o tym kurwa piszesz,własnie rozprawiczyłem się z taka luzną panienką,poprawiłem z jej podobną i u normalnych lasek uchodziłem za niezłego ogiera,szukaj takich co łatwo dają,a dzisiaj to si,ę nie zmeczysz tym szukaniem

no w koncu ktos mi tu jakis zajebisty jonret powidzial chyba masz racje sproboje na woodstosck tak zrobic a jesli nie to ide do wybranej prostytutki

Gość piciol
powodzenia i specjalnie się tak tym nie jaraj,bo znudzi ci się szybciej niz ci się wydaje

Gość @@@@@@@**
hej, a skad jestes?

Gość Charles M.
Jak jesteś wwy to też jest duża ilość okazji co weekend na mieście, a najbardziej w godzinach 2-4 w nocy, kiedy są już dobrze nagrzmocone. Dużo trudu nie potrzeba