Lena321 0 Napisano Kwiecień 29, 2013 W swoje 2 najbardziej płodne dni tuz przed owulacja kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczen ale skonczył na mnie ... Możliwa jest ciaza ? Jakie jest prawdopodobienstwo ? za 5 dni mam dostac okres , kiedy moge zrobic test ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena321 0 Napisano Kwiecień 29, 2013 prosze o odpowiedz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anielka233 Napisano Kwiecień 30, 2013 Oczywiście że tak ! a w jaki sposób wyliczasz sobie te dni? Łatwo jest się pomylić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yukki Napisano Kwiecień 30, 2013 jeżeli kochasz się bez zabezpieczenia w dni któe uważasz za płodne a nie chcesz ciaży to..... nie rozmumiem cie zupełnie. Ja 2 razy byłam w ciąży, oba zaplanowane - za pierszym razem zaszłam w 2 cyklu, za drugim w pierwszym. Czyli na 3 razy sexu w okresie płodnym - dwa trafienia :P Sama sobie oszacuj prawdopodobieństwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach