Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licealistka7

Czy jesteście zadowoleni z kierunku, który studiujecie?

Polecane posty

Gość licealistka7

Jaki to kierunek, który rok, jaka uczelnia. Jak z pracą, nauką? W jakim trybie studiujecie? Możecie też opisywać doświadczenia znajomych i rodziny. Mam sprecyzowane kilka kierunków, ale chciałabym wiedzieć, które odradzacie. Z góry dzięki :)

Gość licealistka7
Twoja wypowiedz nic nie wnosi, kretynie. Mile widziane normalne wypowiedzi...

Gość studentka z lublina
Zarządzanie, 2 rok, dzienne. Na razie nie pracuję, kierunek mi się podoba i myślę, że jest przyszłościowy. :)

Gość karolinkaaa92
Ja studiuję europeistykę, kiedyś myślałam że to idealny kierunek jak dla mnie, ale teraz żałuję. Pracuję, żeby opłacić mieszkanie itd. ale po europeistyce nie ma ŻADNYCH perspektyw, nie liczcie na to, że znajdziecie pracę w instytucjach europejskich. Odradzam. Pzdr

Gość ja czesto tak mialam, kiedys l
zarzadzanie przyszlosiowe? ahahahahahha nie żartuj. 90% debili z mojego Lo na to poszłlo, w choooj oblegane, za duzo osob to pokonczylo :D

Gość vevtetgtbt
Fanko Realu Madryt, ciezko jest na fil. hiszpańskiej i wgl ciezko sie dostac??

Gość ja studiuje ekonomie na uw
i szczerze jest chujowo. Za duzo matmy, jestem na II roku i musze sama się dokształcać by ogarniać co się dzieje na świecie. nudne studia i beznadziejni prowadzący.

dodam, że to taki niby "prestiż" i "super studia" wręcz "elita", ale nuda i za wysokiego poziomu nie ma.

Gość ooooooooooool
Studia to głupota i strata czasu!!!

Gość myślę że 90% studiów w Polsce
jest chujowych, spójrzcie jakie miejsce zajmują uw, polibuda itd w rankingu światowym... dużo kucia, nuda i nikt nie potrafi odpowiednio zainteresować. W USA to prestiż, często młodzi prowadzacy którzy szczerze potrafią zainteresowac przedmiotem.

"Studia to głupota i strata czasu!!!" dokładnie i prawdę mówiąc tez pranie mózgów. nawet nie wiedziałam że ekonomia może byc ciekawa póki nie przeczytałam sama paru książek, na uczelni tylko się zniechęciłam. po prostu kształca kolejnych frajerów, szczurów do korporacji zapieprzających 24/h którzy tak naprawdę nie rozumieją w jakim systemie żyją...

Gość rousi
pielęgniarstwo, III rok ,jestem zadowolona i praca jest:)

Gość MałgorzataS
Bezpieczeństwo wewnętrzne w Warszawie na UTH (http://www.uth.edu.pl/) z wyboru jestem zadowolona i praca również po tym jest. Moja kuzynka skończyła ten kierunek na tej uczelni i aktualnie pracuje w służbach celnych, a więc jest siła przebicia, a zrobiła to sama bez wianuszka znajomych (nawet takich nie posiadamy, którzy by mieli znajomości).

Gość gość
skończyłam zarządzanie, ale mam lat 30, nie 19 i nie życzę sobie być nazywana debilką. fakt, pracuję w księgowości, bo nie wszyscy mogą i mają czym "zarządzać", ale kierunek nie jest najgorszy, na pewno lepszy i dający większe możliwości niż pedagogika ogólna, europeistyka, kulturoznawstwo, bhp czy inne bezpieczeństwa cholera wie czego. na zarządzaniu (przynajmniej u mnie ) było sporo przydatnych przedmiotów, jak ktoś chciał mógł się dokształcić w danym temacie, bo podstawy dostaliśmy. same studia to mało, ale można i wcale nie jest się skazanym na kasę w Biedronce. a co będzie robił pedagog ogólny? to taki szkolny pedagog? no to jest jeden w każdej placówce, więc ilu ich niby potrzeba?

Gość gość
studiowalam resocjalizacje teraz mgr z gerontologii 2 rok. staz mialam w zawodzie pracy nigdy nie znalazlam i nie znajde. pracuje na poczcie jako asystentka. studia moge sobie w dupke wsadzic ;p studiowalam dzienie, na uniwersytecie wroclawskim, teraz mgr robie zaocznie w wsh leszno. i wiecie co? nie zaluje ze robie teraz w szkole prywatnej. pracy i tak i tak nie ma. a w szkole traktuja mnie z szacunkiem. nikomu nie polecamm uw traktuja ludzi jak gowno.