Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja Donnikova

nie ma już żadnych ciekawych topików na kafe

Polecane posty

"fajne dziewczyny mają fajnych facetów, a nie takich dziwaków jak np. ja." ­ bzdura. raczej niefajne są z niefajnymi, coby się samym faktem bycia w związku "ufajnić". jak patrzę na różne pary, to szczerze się dziwię, że nie umierają ze sobą z nudów. ­ chociaż może lepiej się razem nudzić, niż nieustannie użerać...

Gość i mamy łikeeeend
🖐️

Gość PeterPiotr
Witam. Moja narzeczona i ja jesteśmy ze sobą 4 lata. Oboje jesteśmy dorosłymi ludźmi, planujemy ze sobą przyszłość. na razie nie mieszkamy ze sobą, ale ja dość często bywam u mojej nerzeczonej (mieszkamy 400 km od siebie). Planujemy abym przeprowadził się do mojej narzeczonej, jednak problemem jest jej matka. Nie toleruje mnie, ciosa kołki na głowie, że stać ją na kogoś lepszego, czepia się, ze nie pracuję, ze nie skończyłem żadnych studii. Moja narzeczona kocha mnie, widzę to, ale czuję jaka jest zdołowana pod presją matki. Co można zrobić, żeby przestała być tak uzależniona od swojej matki?

Gość lulilaaa
skocz do studni

Gość co prawda, to prawda
wielu prowokatorów popełniło samobójstwa, inni znaleźli ciekawsze zajęcia.

Gość podobno zaba ma nowego faceta
prawda to?

Gość tak, ma faceta
wzięła sobie młodego prawiczka z kafe.

Gość zaba krecila z IMO
podobno

Gość Ober79
Kaliban se poużywał na Żabie i rzucił, teraz Żaba sobie używa na niedoświadczonym.

Gość aryanna
A kto wie co z Darkerem się dzieje?

Gość Ober79
nie jestem BSA

Gość a co może się dziać
z Darkerem? Pójdzie do pracy, zrobi zakupy, posiedzi przed kompem, strzepie i pójdzie spać w przekonaniu, że świat jest niesprawiedliwy, a ludzie, w szczególności kobiety, są chciwi, źli i samolubni, i że dobrze, że on jest tak inteligentny i przenikliwy, że tę ludzką niegodziwość potrafi dostrzec.

"Kaliban se poużywał na Żabie i rzucił, teraz Żaba sobie używa na niedoświadczonym." ­ biedny BSA, z tego powodu całe noce spać nie może :D:D:D

"Ktos tam wyzej napisal tak." ­ aha. jak jakiś orendż na kafe coś napisał to na pewno prawda. gratuluję pomyślunku :o ­ btw, napisałam jakiś czas temu, że żadna informacja z mojego życia osobistego nie przedostanie się na kafe i tego się trzymam.

Aha, no rozumiem. W sumie dobry pomysl, bo pozniej ludzie rozne rzeczy wymyslaja na Twoj temat.

niech wymyślają, na zdrowie. skoro nie mają nic lepszego do roboty w życiu, to niech chociaż kafe ploteczkami się ucieszą.

Gość znowu zmieniasz?
eh