Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksl?bds

pocieszcie mnie, ze dobrze napisze mature. tak sie boje:(

Polecane posty

Gość ksl?bds

potrzebuje slowa wsparcia, nawet jesli mnie nie znacie. prosze o nie dawanie wrednych komentarzy, bo jestem mega wrażliwa:( słabo wierze w siebie ogolnie, nie chce isc z negatywnym nastawieniem i bojaznia na mature. prosze o dobre 'wspomozenie'. ech..mam 4 rozszerzenia:(

Gość DuchownyMinee
Nie bój sie zdasz xD Znałem takich tępaków co zdawali xD Wiesz uwierz w siebie a dasz rade pamiętaj z resztą że jak nie zdasz tym razem zdasz za drugim razem poprawkową to pokaże że sie starasz a nie olewasz i leżysz na ziemi turlając sie i mowiąc że sie poddajesz z resztą jak ja w cb uwierzylem to ty musisz w siebie tezz ! :P Powodzenia xD Mój kolega tez ma zdawac to za miast uczyc sie tepak imprezuje xD On nie zda na 100% a on co ? Nie martwi sie bo wie ze jest poprawkowy wiec dasz rade ! :P

Gość zielonazajączka
nie martw się dasz rady , jesteś mądra :)

Gość trzeba miec intuicje :)))
przeciez to prowokacja ! :D

Gość ksl?bds
to nie prowo. normalny człowiek nie moze sie denerwować matura? chyba moze. boje sie strasznie, strasznie. mam wymarzone kierunki gdzie jest po 10 osób na miejsce ;p

Gość wiśnióweczka
Skoro wymarzone, to na pewno się dostaniesz ;-) grunt to pozytywne myślenie i wiara w siebie. Zobaczysz, że wszystko ułoży się jak najlepiej, tylko Ty musisz w to uwierzyć. Powodzenia, połamania pióra ;-)