Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkzndflzad

Czy lubicie białe spodnie??

Polecane posty

Gość lkzndflzad

ja kupilam je dopiero w tym roku, nigdy wczesniej nie lubilam bialych spodni, mam rurki i takie na kant dlugie, calkiem fajne, dolącze do nich jakis granat , a z czym wy nosicie biel najczesciej??

Gość ja damą, a ty rycerzem
Nie lubię białego, w szafie mam tylko jedną biała koszulę i jeden biały top.

Gość kkknhh
Ja też w tym roku kupiłam nowe i bardzo je lubie. Łączę je z modnym w tym roku lososiowym, pomarańczowym, uwielbiam połaczenie bieli z szarością, błękitem, turkusem, granatem, czarnym, czerwienią :) Jest wiele możliwości. Ostatnio moim ulubionym zestawem jest: białe rurki, top granatowy z pieknym łososiowym nadrukiem, do tego żakiecik z podwijanymi rekawkami, też łososiowy, szpilki lub baleriny. Wyglada fajnie :)

Gość kaska.pol
oczywiście białe spodnie nie pasują wsyztskim, ale jeśli lubisz ten kolor, dobrze się w nim czujesz i masz zgrabne nogi, to czemu nie! Sama ostatnio kupiłam sobie ciekawe spodnie: http://shushu.pl/odziez/dwukolorowe-spodnie-black-white-1 białe z przodu, czarne z tyłu... Są mega!

Gość Doświadczony przez życie
Wiecie, że noszenie spodni przez kobiety to grzech ciężki, bo spodnie są męskie, a kobietom przypisana jest spódnica.