Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Krakowianka_PP

Jaką szkołę jazdy w Krakowie polecacie?

Polecane posty

Gość Krakowianka_PP

Tak jak w temacie. Prosiłabym o wasze opinie dotyczące szkół jazdy w Krakowie. Jak zapewne wiecie Kraków nie jest mały miastem, szkół tutaj jest naprawdę sporo, chyba ponad 50. Jak wasze doświadczenia? Na pewno nie jedna krakowianka tutaj się znajdzie :)

Gość nie wiem która
ale zdecydownie odradzam szkołe STACH tanio mają ale taka fuszerka ze szok ODRADZAM!!!! ja i moja kolezanka bylysmy w tej szkole ale nie jestesmy zadowolone dokupowalysmy jazdy w innych szkolach ale nie roblam w nich calego kursu dlatego nie bede zadnej polecala bo zaraz powiedzą ze z konkurencji jestem nie idz jednak do szkoly jazdy STACH wlasciciel prowadzi teoretyczne zajecia udaje milutkiego a tak naprawde to...nie komentuje :)

Gość elita , ktora jest
na 29 listopada. spoko instruktorzy, normalni nie dra ryja, nie nerwowi.

Gość kiniola657
Ja sie uczyłam w szkole Wega i jestem bardzo zadowolona. Szczerze Polecam !!

Gość gość
Wega jest na Alei Pokoju, dobrze kojarzę?

Gość gość
tak, a dokładniej aleja pokoju 5a/1

Gość pytająca 12
Co do Wegi to już ktoś tam jeździł? Na jakich samochodach jest tam prowadzona praktyka?

Gość Lenny K
Cytuję ze strony: Kat B - Toyota Yaris D4D - samochód identyczny z egzaminacyjnym w Krakowie

Gość gość
ja natomiast robiłam prawo jazdy w STACHu i bardzo sobie chwale. Było to coprawda rok temu ale instruktor stanął na wysokości zadania. Nie dokupywałam żadnych godzin dodatkowych a jednak zdałam. Mogę dać namiary na instruktora :) koleżanka aktualnie również tam robi prawo jazdy i jest zadowolona, zobaczymy jak jej pójdzie egzamin :) aczkolwiek zdecydowanie odradzam szkole JANTAR znajomi w najlepszym przypadku zdali tam prawo jazdy za 6 razem. Ale to wiele zależy od instruktora i jego podejścia.

Gość ABG
Oczywiście, że wiele zależy od instruktora, ale też wiele od nas samych. Najważniejsze, aby miał głowę i był życzliwy. Mój typ to Wega. Chociaż nigdy nie zdawałam w Krakowie.

Gość gość
Praktyka jazdy autem trwa w tej Wedze normalnie, 30 godzin? Tak samo teoria?

Gość gość
polecam szkole NA PAGONY jest dobra i tania

Gość gość
Ja tam polecam szkołę Albar, nauczyli mnie w kilkanaście godzin więcej, niż moja pierwsza szkoła w całe 40 i niedługo potem w końvu udało mi się zdać. Do tego fajna, bezstresowa atmosfera.

Gość ola1_985
Witam. Serdecznie polecam auto szkołę Wega z Krakowa, bardzo rzetelni instruktorzy, posiadają niesamowitą cierpliwość, indywidualnie podchodzą do każdego kursanta. Gorąco polecam.

Gość gość
Nie wiem czy ktoś już pisał o szkole WEGA? Ja tam zdawałam prawko i byłam zadowolona. Wspominam miło i spokojnie. Bez stresu że mnie obleją za nic. Polecam Wam tą szkołę :)

Gość Moniczka889
Albar Kraków to bardzo dobra szkoła jazdy. Mają dobre samochody na których dobrze uczy się jeździć. Przeprowadzają kursy prawa jazdy kategorii A i B. Mają spore doświadczenie i wielu zadowolonych kursantów.

Gość Olga2233
Ja też polecam szkołę Albar, z nimi nauka jazdy to sama przyjemność, naprawdę! Nie ma się co stresować, potrafią wytłumaczyć wszystko jak trzeba;))

Gość gość
Najlepiej wpisać sobie w wyszukiwarkę pkt.pl – nauka jazdy krakow i znajdzie dostępne szkoły jazdy. Potem zrobić jakas selekcje, poprzeglądać poszczególne strony szkol jazdy. Albo jak ktoś ma znajomego to można się poradzić;)

Gość Godasmak
Jeśli szukasz dobrej szkoły nauki jazdy w Krakowie lub okolicach to mogę polecić szkołę w której sam uczęszczałem na kurs. Szkoła nazywa się OES a to ich strona http://www.oes.krakow.pl/. Mają tam na prawdę dobrych instruktorów. Jednym z nich jest Pan Sławomir Kwiecień, który wręcz perfekcyjnie przygotował mnie do egzaminu, zdanego oczywiście za pierwszym razem!

Gość małagonia_
A jaką szkołę polecacie, jeśli chodzi o naukę jazdy na motorze? Interesuje mnie prawo jazdy kat. a1 . Zastanawiam się nad tą http://oesmotory.pl/ , bo w sumie jest niedaleko mnie. Korzystaliście może z ich oferty?

Gość gość
Polecam ten ośrodek http://www.oes.krakow.pl/. W zeszłym roku robiłam tam prawo jazdy na samochód a teraz przyszła pora na motocykl. Już niebawem kończę kurs i mam nadzieję że szybko zdam egzamin bo motocykl już czeka :)

Gość OlkaJu
jestem właśnie w trakcie pierwszych jazd i jak na razie całkiem dobrze mi idzie. Mam szczęście bo trafiłam na miłą instruktorkę :) jeżdżę z panią Anią Brzoskwinią i jest meeega cierpliwa. Mają wysoką zdawalność więc sądzę, że będzie ok :)

Gość PaulinkakAr
Zależy co chcesz, ja robiłam kategorię b z panem Arturem Ślusarczykiem i dwa lata później robiłam A z Robertem Piegzą. Oba szkolenia robiłam w OES KRAKÓW i oba egzaminy zdane bez problemu za pierwszym razem, a zaczynałam jako totalny laik ;)

Gość KarolinkowaKika
OES Kraków - bardzo fajna szkoła jazdy. Polecam panią Iwonę Muchę, super się z nią jeździło, widać, że i jazda i nauczanie sprawia jej przyjemność. Zdałam za 1 razem

Gość JurekJakow
W krakowie warto robić kurs w OES, robiłem niedawno kat D i moim instruktorem był Marek Madej. Spoko jazdy, egzamin zdany za 1 razem

Gość Wiktorowiec
W krakowie warto iść do OES Kraków - dobry ośrodek z sprawnymi autami, którymi można jeździć, a uwierzcie mi, widziałem takie, których nie powinno być na drodze, no ale...

Gość Hubertko87
OES KRAKÓW i pan Grzegorz Gagatek - bardzo dobrze i profesjonalnie.

Gość Hurkowski
A w tym oesie kogo można polecić na motor???

Gość gość
W oesie na motocykl dobrym instruktorem jest Grzesiek Fita. Bardzo fajnie prowadzi kurs i ma duże doświadczenie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować