Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka888556

ANTYKONCEPCJA-PROBLEM! PIGUŁKI.

Polecane posty

Gość milka888556

Hej Laski. Mam problem tego typu, że kupiłam tabletki antykoncepcyjne CILEST. Pierwszą mam wziąć 1 dnia okresu. I właśnie o to chodzi, miesiąc temu miałam jakieś plamienie, nie byłam pewna czy to okres, było tego bardzo mało, i przez tą niepewność nie wzięłam 1szej tabletki. Teraz znów po miesiącu wystąpiło plamienie, widzę na majtkach trochę krwi, ale nic mi nie ''cieknie''.. Chciałabym wreszcie zacząć brać te tabletki, tylko boję się że jeśli to nie jest 1szy dzień okresu to nie będzie działania antykonpcepcyjnego.. Co myślicie?

Gość majbiiilovee
bierz tabletkę. mój okres też zaczyna sie podobnie i potem się rozkręca. Też biorę cilest (od 3 miesięcy)

Gość tzrób test ciążowy
tak na wszelki wypadek. Skoro upewnisz się, że nie jesteś w ciąży, to zacznij przyjmować tabletki w dniu plamienia. W zasadzie nic złego się nie stanie jeśli zaczniesz je przyjmować w innym dniu cyklu, tyle że "szkoda pieniędzy" bo i tak zaczynają działać od nowego cyklu więc po co brać. Na wszelki wypadek zapytaj ginekologa. A wcześniej miałaś normalny okres?

plamienia to kontynuacja starego cyklu, dopiero kiedy ci sie rozkreci krwawienie mozesz wziac tabletke

Gość xcvxcvcxvcxvc
W cywilizowanych krajach te pigułki zostały wycofane gdyż powodują raka piersi, poczytajcie sobie w google.

Gość majbiiilovee
oszalałes??

Gość fsfgdg
raka prostaty chyba

Gość hestia24
wycofali Diane35 a nie Cilest

Gość xcvxcvcxvcxvc
google 🖐️

Gość milka888556
a Co do tematu..?

Gość kozi_pazur
zacznij brac te pigulki, a po pierwszym opakowaniu cykl powinien Ci sie uregulowac i krwawienie nastąpi po skonczonym opakowaniu.

Gość milka888556
ale czy nie zajde w ciaze bzykajac sie bez gumki przy 1szym opakowaniu?

Gość gryzonikus
lepiej sie zabezpieczaj, zwlaszcza jeszcze nie jestes pewna czy to pierwszy dzien krwawienia. Wiele na prezerwatywy nie wydasz, w porównaniu z tym gdybys zaszla w ciąże. Przy nastepnym opakowaniu juz bedzie ochrona i powinien byc okres.