Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Czy to dziwne,że nie interesują mnie faceci?

Polecane posty

Mogę o nich pogadać, ale z nimi to już mniej. Lubię podziwiać kogoś z daleka, nawet poflirtować, potańczyć i urwać znajomość, to jest fajne. A spotkanie się po imprezie to kiepski pomysł tak samo jak randki, rozmowy itp. Najgorzej mam z CMMem... Wzdychałam do niego jak głupia, a gdy okazuje się,że moglibyśmy być razem to ja juz nic nie czuję :( Czy to juz tak zawsze bedzie, że bede uciekać? :( boje sie :( i bardziej wyobrażam sobie moją przyszłość - samotna leżę i budzę sie koło...psa :( :O nie potrafię wyobrazić sobie mojego dorosłego życia z FACETEM ani w ogole z człowiekiem :( :O

Gość n mam n!
nie dziwne ale od czego czkawka?

czy bylam już to znaczy? kiedyś byłam, bardzo dawno, ale ostatnio jeszcze nie :) na co powinnam się uskarżać jak pójde do pscyhiatry? jestem szczęsliwa, dobrze sie czuję :)

Gość n mam n!
kooperuj z psychiatrą

o jak zapamiętałeś :classic_cool: mam taki kompleks, ale od czego się to wzieło? jestem już stara i nigdy sie nie ustatkuję? w zasadzie cieszy mnie to, ale mama chcialaby byc babcią, babcie chciałyby być prababciami a tata chciałby mieć zięcia :( może - poznam faceta, poślubię urodze dziecko i - tata bedzie mial upragnionego syna a mama i babcie beda nianczyc moje dziecko a ja zwieje gdzies? :) wroce potem za 15 lat do mojego odchodowanego juz dziecka i ukszałtuję je mentalnie :classic_cool: bedziemy razem podrozowac po swiecie

Niestety, jak to mówi stare marokańskie powiedzenie, nie można dogodzić wszystkim :( A nie masz czasem brata albo siostry, którzy by zdjęli z Ciebie ten niechciany ciężar? :(

Gość ooooooooooool
Czkawka ty jesteś projektem?

Gość n mam n!
jak jest po niemiecku "udaję"

nie znam niemieckiego aż tak dobrze, może w google translate bedzie? moje rodzeństwo? brat. 1 - gej brat. 2 - skazany na dożywocie siostra - bezpłodna ja musze urodzić :( 😭

Gość Czaszka:)
To niech brat homoseksualista zapłodni jakąś kobietę spermą na palcu.

Gość RAK 22 LATA
Masz może raka?

mam podobnie, kazdy jest sliczny i uroczy jesli w bezpiecznej odleglosci, a juz najwiekszy skarb to jakis niedostepny najbardziej zas kocham przyjaciol z portali internetowych, moge z nimi godzinami bajdurzyc na skajpie, ale jakos nie ciagnie mnie na spotkanie