Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem fanką Realu Madryt

Ale jestem zestresowana dzisiejszym meczem

Polecane posty

Gość myśleć_jak_chomik_
:-)

Gość ilonka21
Borussia wygra (liczę na to) :classic_cool:

przecież sytuacja jest pewna jak amen w pacierzu. najwyżej niedługo przerzucisz się na borussię i problem z głowy :)

Gość jestem fanem Reallu Madryt
Ja też się bardzo stresuję :(. Może będziemy mogli sobie pomóc? :classic_cool:

To było do ''myśleć_jak_chomik_'' Nie wyświetliły mi się inne posty. Dave_Gahan-Nie ma takiej opcji, żebym kibicowała innemu klubowi. jestem fanem Reallu Madryt-Ja wierzę, że Real wygra, co nie zmienia faktu, że jestem zestresowana. Nawet w fazie grupowej się denerwowałam, a co dopiero teraz.

Gość jestem fanem Reallu Madryt
Ja też wierzę, ale sytuacja jest nieciekawa i ciężko będzie to nadrobić :(. Musieliby zagrać mecz życia :(. Mi aż ręce się trzęsą gdy odświeżam streama :(

Wystarczy 3-0. Wierzę, że Real da radę. Przy wyniku 4-1 też jest szansa, bo mogą wygrać w dogrywce, albo w karnych. Chociaż jak sobie przypomnę rzuty karne w poprzedniej LM, to chyba będę musiała zażyć coś na uspokojenie.

kobiety raczej są mniej wierne klubom sportowym, niż faceci :) i dziwnym trafem kibicują tylko największym potęgom. BTW: po co odświeżać streama ? nie lepiej po prostu oglądać ? :P

Gość mieszkanka Dortmundu
ja kibicuję za swoją drużyną

Gość bawidamek...........
Real juz odpadł 🖐️ :)

Gość Azazel Pazuzu
a kogo to w ogóle obchodzi? Nudne widowisko dla półgłówków...

Dave_Gahan-A faceci to nie kibicują największym potęgom? Ja wiem, ze będę wierna Realowi. bawidamek-Jeszcze co najmniej 90 minut gry przed nami. Pancerna Kołdora-Ronaldo nie maluje paznokci. Pewnie sama masz zaniedbane i mu zazdrościsz.

faceci z tego co widzę kibicują klubom ze swojego własnego miasta (nawet jak to jest 3 liga) , a dopiero na drugim miejscu z nudów kibicują jakimś tam Realom Bayernom czy Manchesterom. ja kibicuję Borussi tylko dlatego że grają tam Polacy, ale ogólnie jestem bezstronny w Lidze Mistrzów. Niemniej jednak 4-1 to straty nie do odrobienia, do tego trzeba mieć charakter i jaja ze stali.

Gość heloiza999
pozdrawiam dave'a gahana;-) jadę na depeszzów lipcu!!! a mecz mam w dupie, zawsze i każdy

Gość Real jest śmieszny
Real kojarzy mi się z supermarketem, te wszystkie reale, oszony i inne karfury niech się zajmuja sprzedażą parówek....dziś sie okaże ile supermarkeciarze z Madrytu są warci a są warcie niwiele...

Ja też jadę na Depeszów a byłem już z 10 razy :] Myślę, że ten sezon to koniec dominacji hiszpańskiej piłki w europie. W latach 90/00 królowały włoskie kluby, potem angielskie, ostatnio hiszpańskie. Teraz kolej na Niemcy- mają najsilniejszą ligę i najwięcej kibiców na meczach.

Real stać na 3-0? Oni w takim stosunku mogą wygrać co najwyżej z Recreativo czy innym Rayo Vallecano. Z silniejszymi klubami jadą na farcie i nigdy nie wygrywają różnica 3 goli.

Gość RAK 22 LATA
Masz raka

Dave_Gahan-Mam nadzieję, że się zdziwisz po dzisiejszym meczu. Koniec dominacji hiszpańskiej piłki? Nie powiedziałabym. Malaga i Valencia też były blisko awansu. Prędzej dojdą nowe hiszpańskie kluby, które będą osiągać sukces w Europie. ''Z silniejszymi klubami jadą na farcie''-chyba mówimy o innych klubach :D

Hiszpania ma przecież tylko 2 kluby, reszta to poziom ligi polskiej. Malaga ? :) Oni mają teraz inne problemy, Valencia zresztą podobnie. Real jest przereklamowany i właśnie jego czar pryska.