Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość instruktor_zamotany

przespałem sie z moja kursantka...

Polecane posty

Gość instruktor_zamotany

przespałem się z moja kursantką ale mam narzeczona tylko ze jak jakoś niespecjalnie załuje ze ja zdradziłem. z moja kursantka było mi bosko.. ona oficjalnie nic nie wiem ze jestem zareczony ale podejrzewam ze sie czegos domyśla i tu dreczy mnie brak odpowiedzi na pytanie czemu to zrobiła skoro podejrzewała ze mam kogos podkreslam ze ona nie jest łatwa itp..

Gość instruktor_zamotany
ej no co jest kur...?? czy tu nie ma normalnych ludzi? i to nie jets zadne prowo chciałem z kims pogadac zeby ktos mi to wyjasnił

Gość instruktor_zamotany
a co do tego egz to fakt juz go zdala

Gość kozi_pazur
w jakich okolicznosciach doszlo do incydentu- jakas znajomosc, spotkania?

Gość instruktor_zamotany
po prostu ona podobała mi sie od samego poczatku ,, ja jak to facet napaliłem sie na nia a wiem ze ja tez jej sie podobałem pisalismy i w ogóle na jazdach gadalismy o róznych rzeczach itp. po egzaminie poszlismy na kawe nie daleko mojego domu ni i jakos pozniej sie zaczeło...

Gość kozi_pazur
nie wiem ile masz lat. Ale jesli czujesz ze nie chcesz slubu, bo cos Cie jeszcze w zyciu czeka to przedstawa sytuacje jasno. Gorzej jesli kursantka uznaje to za przelotną znajomosc, a Twoja narzeczona na prawde Cie kocha.

Gość kozi_pazur
zreszta jesli przed slubem zdradzasz to nie ma sensu taki zwiazek.

Gość instruktor_zamotany
lat mama 26 a czy moja kursantka traktuje to za przelotna znajomośc? hm... w to wątpie ona nie jest z tych .. a co do ślubu to nie wiem czy na pewno tego chche ale ta moja kursantka to fajna dziewczyna czujedo niej sympatię no i oczywiscie porzadniea codalej to nie wiem

Gość gryzonikus
skad masz wiedziec, że ona nie z tych. Trzeba czlowieka poznac, czasem popytac wsrod znajomych i dopiero wtedy dowiesz sie czy nie jest łatwa. Moze tylko sie zauroczyles, bo dawno nie miales innej kobiety, niz Twoja narzeczona.

Gość niekolorwo8988
Naprawde dziwię sie kobietom, że chcą wiązać sie z instruktorami jazdy bo tacy faceci nie nadają się do bliższej relacji, predzej czy później i tak zdradza, no cóż Twoja narzeczona sama jest sobie winna ale powinna była sie z tym liczyć związując się z Toba drogi autorze...

Gość gryzonikus
takich kursantek może byc dziesiątki. Moze liczyla, że pomozesz jej zdać egzamin, albo że bedzie mogla sie pochwalic, że przespała się z instruktorem. Wszysctko zalezy od Twojego toku myslenia. Z drugiej strony nie rozumiem facetów, ktorzy się oświadczają nie wiedząc sami po co. Albo bo trzeba bo juz 2 lata razem, dziewczyna nalegala itd.

Facet ma szczęście , same cipy rozkłądają nogi to trzeba je ruchać. Widocznie to pierwszy raz autora, ze tak przeżywa.

Gość niekolorwo8988
zapewne michale3 Ty juz masz w tym spore doświadczenie?

niekolorwo8988 ty na pewno też, tylko w roli tej uczącej się...

Gość niekolorwo8988
michale3 miałam okazje ale nie skorzystałam, nie mam powodu żeby kłamać

Gość deszczowa piosenkaaaa
"Potraktuj to jak normalną rozrywkę, typu pójście do kina", no super i może tak przez całe małżeństwo? :O

Gość niekolorwo8988
bo miał żone a ja nie chciałam być kolejną zdobycza

Ale gdyby nie miał żony to jak najbardziej byś się skusiła na taki relaks, bo lubisz seks bez zobowiazań?

Gość niekolorwo8988
michale3 -> też raczej nie, co innego przygodny seks z kimś kogo nie znasz a co innego z kimś, kto zalicza na okrągło i w dodatku jest zajety

Ale jednak miałaś takie akcje. Napisz gdzie ich poznawałaś, ilu ich było i ile masz lat?

Gość niekolorwo8988
michale źle mnie zrozumiałeś, to co napisałam wyżej to tylko moje zdanie na ten temat - nigdy nie miałam przygodnego seksu a to są tylko moje przemyślenia, nie spotkałam jeszcze faceta, który tak by mnie za fascynował, zebym chciała sie z nim przespać a sama "chcica" moim zdaniem jest dla ludzi o niższym poziomie intelektualnym, jeśli keidyś to zrobie to napewno nie dla rozrywki i nie dlatego, że bedzie mnie ci*ka swędzieć