Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katie987

nie mam znajomych, przyjaciół...

Polecane posty

Gość katie987

Mam 24 lata, skończyłam szkołe, wlasnie założyłam własną firmę, całkiem niezle wygladam, dobrze się ubieram i nikt by w zyciu nie pomyślał, że ktoś taki jak ja jest tak bardzo samotny, nie bede sie rozpisywać i opowiadać wszystkiego od początku ale od 4 lat od kiedy zerwałyśmy kontakt z moją przyjaciółką od serca, nie potrafię się odnaleźć w tym wszystkim i zawrzeć jakichś nowych trwałych znajomości, ludzie za mną nie przepadają, mimo tego, że charakter mam dobry coś ich ode mnie odrzuca, proszę niech ktoś mi podpowie co mogę robić źle, bo już nie wyrabiam mam poczucie zmarnowanej młodości na siedzenie w domu...

Gość katie987
Ale gdzie takiego, który będzie: - przystojny - inteligentny - zadbany - miły - pozytywny - optymistyczny znaleźć?

Gość katie987
widze że sporo psycholi tu siedzi i sie podszywa heheh nudzi wam sie chyba tylko gdzie ja mam znaleźć tego chłopaka

Gość Lightkonick
Ale takiego, który będzie: - przystojny - inteligentny - zadbany - miły - pozytywny - optymistyczny

Kurde ludzie. Czasami to niemoge uwierzyc ze macie takie problemy... Wystarczy podniesc sie z tapczanu zza monitora i wyjsc na miasto. Zaczepic, pogadac, obrocic sie na jakas kawe pojsc, usmiechnac sie do kogos. Kurwa to takie proste ! Albo jestescie glupi albo leniwi albo macie kompleksy. Jedno z tych 3

Gość ssdda
Jakim debilem trzeba być, żeby poznawać miłość życia na ulicy, kierując się - no właśnie, czym? :o

Gość onajj8js
skad jestes

Gość katie987
Myślisz że ja nie wychodze ? ale co z tego nie bede ludzi na ulicy zaczepiala

Gość makkabreska
ja też tam mam

ja mam kompleksy ale nie siedze całe zycie w domu, tylko teraz bo sie ucze, tzn powinnam sie uczyc. autorko badz taka osobą z jaką bys sama chciała sie zadawać

Gość katie987
jestem taką osobą, ale jak mowię coś jest we mnie może w mojej powierzchowności że ludzie z góry mnie nie lubią...

Gość hallo pobudka
mam podobny problem. z tym, ze mam kilku doslownie znajomych, ktorzy odzywaja sie tylko wtedy, kiedy czegos ode mnie potrzebuja... stwierdzilam, ze nie bede juz dluzej frajerem i pier..ole takie znajomosci. i tak zostalam sama juz calkowicie...