Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem fanką Realu Madryt

Borussia Dortmund jest żałosna

Polecane posty

W pierwszym meczu tylko Lewandowski-jedno z największych drewien się popisał. Pomyślcie zatem, jakimi drewnami muszą być pozostali. Dodam jeszcze, że jeden gol był z karnego, bo Xabi Alonso niepotrzebnie przerwał akcję, której nie było. Sędzia podyktował karnego, ale czy musiał? Niby zasłużony, ale niektórzy sędziowie(szczególnie gdyby to Real był poszkodowany) uznaliby, że przerwania akcji nie było. Drugi mecz należał do Realu. Niestety nie umiał wykorzystać sytuacji. Za to końcówka była niesamowita-2 gole i niewiele brakowało do 3. Niestety nie udało się :( Podsumowując, Borussia jest żałosną drużyną. Niewiele osiągnęła zanim Lewandowski do nich doszedł. Mourinho powinien powstrzymać się z wypowiedzią po meczu z Manchesterem United w 1/8 i dopiero teraz powiedzieć: ''Lepsza drużyna przegrała''. HALA MADRID!

Gość hubertusss
z opisu wynika że to Ty jesteś żałosna wpatrzona w ulizanego Rolanda och ch jak boski, dlaczego On nie wygrał typowa baba

dzisiaj druga hiszpańska przereklamowana drużyna dostanie po tyłku...niemiecki finał spoko, choć wolę angielską piłkę...Jose wracaj do Chelsea :)

Ile jeszcze razy mam Wam tłumaczyć, pustostany, że nie kibicuję Realowi ze względu na Ronalda? Real bardzo dobrze wczoraj grał i zasłużył na finał. Prawda jest taka, że Borussia bez Lewandowskiego nie istniała. A wczoraj nie istniał też Lewandowski. Poza tym widzisz chyba różnicę pomiędzy 9 pucharami LM a 1?

michał3-Nie rozkazuj mi śmierdzący chamie bettiboo-Mam nadzieję, że się zdziwisz. Mimo, że kibicuję Realowi, liczę dzisiaj na Barcę. To w końcu hiszpański klub i zawsze, gdy będzie grać przeciwko klubom z innego kraju, będę trzymać jej stronę. VIVA ESPANA!

Gość fanko supermarkeciarzy
ty nigdy na żadnym meczu nie bylaś a na piłce znasz się jak kowal na jubilerstwie

fanko supermarkeciarzy-Nie miałam możliwości być na meczu, ale jak na razie oglądam każdy mecz Realu w telewizji. fdgdgd-Trudno będzie Ci to zrozumieć, bo to coś więcej niż kibicowanie zagranicznemu klubowi. Jeżeli powiem Ci, ze moim marzeniem jest mieszkanie w Madrycie, pewnie też tego nie zrozumiesz. To trzeba poczuć.

Gość hubertusss
Borussia zdąbędzie puchar LM Real liczył na cud, cud się nie zdarzył i dobrze

Gość hubertusss
padłem mówiłem TYPOWA BABA nie znjąca się na rzeczy

Gość jatamwiem
Borussia do nogi. Kozojadom sie udalo, czasem glupi ma fuxa

Miś Wojtek-Przepraszałam fanów ligi hiszpańskiej. Zamierzałam być też miła dla kibiców innych klubów, ale jeżeli oni i tak obrażają mój klub, to miła nie będę. Dnem jest Borussia. Real wczoraj grał jak nigdy, a Borussia tak jakby nigdy nie grała. jatamwiem-Właśnie wczoraj głupi miał fuxa. Dzisiaj znowu wygrają szwaby i finał będzie niemiecki.

Gość grrrrrrrrrryyy
Borussia jest słaba to fakt i na finał nie zasługują, ale Bayern to co innego porządna drużyna świetni zawodnicy i mam nadzieję że wygrają LM

Jeżeli ma wygrać któraś z drużyn niemieckich to już wolę Bayern. Rok temu życzyłam im przegranej, bo wygrali w 1/2 finału z Realem, ale teraz sytuacja jest trochę inna. Teraz to Borussia wygrała i w tej chwili wolę Bayern.

Spokojnie, nie przynoszę wstydu Realowi i jego kibicom. Na forach z poziomem piszę komentarze na poziomie :P Poza tym wkurza mnie brak szacunku dla mojego klubu, więc reaguję w ten sam sposób. Ale to ja jestem atakowana, a jeżeli ktoś obraża Real, to nikt nie reaguje.

Gość latortket
ale ty gadasz:O nawet jak bez lewandowskiego borussia nie istniala co dla mnie jest nieprawdą to miedzy innymi o to w pilce chodzi aby pozyskac dobrych zawodnikow po to jest rynek trasnferowy dzieki ktoremu mozna "zlozyc" mistrzowska druzyne

latortket-Chodziło mi o to, że w 1/2 finału tylko Lewandowski się popisał. Niestety nie wiem jak było w fazie grupowej, 1/8 i 1/4, bo w tym czasie oglądałam mecze Realu. Nawet jeżeli Borussii udało się złożyć mistrzowską drużynę i wygrają LM, to moim zdaniem będzie to koniec ich sukcesów w Europie.

Borussia pokazała, że jest lepsza od Realu. 4 mecze - 2 wygrane Borussi, 1 remis, 1 przegrana.

Miś Wojtek-W fazie grupowej rzeczywiście była lepsza, ale to było pół roku temu. Tydzień temu Real się skompromitował, chociaż Borussia też się nie popisała. Tylko Lewandowski opanował sytuację. Wczoraj jednak sytuacja wyglądała inaczej. Real często atakował, zwłaszcza na początku. Kilka razy był naprawdę blisko. Później w końcówce byli niesamowici. Walczyli do samego końca. Jestem pewna, że gdyby rozkręcili się kilka minut wcześniej, to wygraliby 3-0, a może nawet 4-0. Simit-Ludzie, gadacie na mnie, że jestem nienormalna albo coś w tym stylu, a sami myślicie w nienormalny sposób. Myślisz, że każda fanka Realu kibicuje klubowi tylko dlatego, że Ronaldo tam gra? Nie, on wcale mi się nie podoba. Nie jest w moim typie.

Gość Sonia pupka namber łan
borussia sie nie popisala, ale wygrali 4:1 z mega przereklamowanym realem :D obstawiam, ze masz 15 lat i jestes wielka fanbojka realu zeby miec kolegow na osiedlu :D

Gość tak zalosna ta borussia
ze az awansowala:-D

Gość fanko Madrytu..
ile piw Cie to pisanie kosztowalo,ciekawi mnie?:?:)