Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Galarutka

Czy wspolczesnie istnieje cos takiego jak bezinteresowna pomoc?

Polecane posty

Gość Galarutka

Ostatnio pierwszy raz spotkalam sie z sytuacja, ze ktos mi pomogl calkiem bezinteresownie. Byla to pomoc finansowa (1000zl). Normalnie bym tego nie przyjela, ale byla to wyjatkowa sytuacja i chodzilo o zdrowie. Czy Wam tez ktos pomogl tak calkowicie bezinteresownie? Ja do tej pory ciagle myslalam, ze takie rzeczy sie nie zdarzaja, a jak ktos komus pomaga to zwykle potem chce czegos w zamian

Gość bezinteresownaa pomocc
ja pomagam bezinteresownie zwierzetom :) daje jesc i pic ptakom, psom, czasem kotom, w domu trzymam zwierzeta i dbam o nie, nie zadam niczego w zamian :) z przyjaciolmi tez sobie pomagamy

Gość gość
Witaj, Ja niestety nie wierzę wierzę taka pomoc. Nikt mi w życiu nie pomógł w taki sposób. W ogóle ostatnio jestem w mega dołku finansowym z dwójką dzieci z kredytami i braku kasy na mleko czy pampersy czy ubranka dla dzieci. Już nie mówię o sobie. Już się zastanawiam czy nie wziąć jakiś prochów i nie zejść z tego świata bo takie życie życie nedzybto nie życie. Tylko bardzo boję się właśnie o T pociechy moje. Już nie wiem jak walczyć i gdzie prosić bo nikt mi chce pomoc

Gość gość
tak !!! i mimo ze zapewne nie uwierzycie ,tutaj spotkałam taką osobę ,miałam wtedy cholernie trudnąsytuację ,ten mężczyzna przyjechał do mojego miasta prawie 500 km ,zrobił mnie i dziecku duże zakupy ,kupił tez rzeczy szkolne i zostawił mi 1000 zł,niczego nie chciał ,zupełnie niczego ,po prostu przyjechał ,pomógł i pojechał. Bardzo żałuje że nie mam do niego kontaktu bo teraz po kilku latach gdy stanełam na nogi chciałabym mu oddac te pieniądze z nawiazką.

Gość gość
Mnie tez ktos pomogl ostatnio, finansowo i nie tylko, bo spotkalo mnie cos przykrego, wydzwanial i martwil sie :) A byla to osoba z ktora raczej nie utrzymywalam kontaktu. Pomogl bezinteresownie. Dla mnie to znaczylo duzo wiecej niz sama pomoc - wraca mi wiara w ludzi :)

Gość gość
Tak są tacy ludzie .

Gość gość
hmmm chyba nie ma albo ja nie trafiłam :( mam ogromny problem i nie ma mi kto pomóc do tej pory radziłam sobie jakoś sama , teraz już nie daję rady :(

Gość Ewka

Witam, potrzebuję bardzo pomocy niewiem już co mam robić i gdzie szukać niemam na jedzenie dla dzieci, mam chore dziecko jestem zasłużona i chciałam pożyczyć zebym wszystko posplacala i płaciła jedna ratę jeśli by ktoś coś wiedział kto może pomóc to zostawiam meila maria2s@interia.pl