Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja co wkurzona jestem

co nas wkurza w ludziach

Polecane posty

dzisiaj, i nie tylko dziś, wkurzyła mnie głupia laska, czasem dwie, która pisze jakieś pseudo-poetyckie posty na facebooku po angielsku, oczywiście z błędami. Tak samo wszystkie komentarze, chyba nie widziałam jeszcze takiego, gdzie nie wtrąciłaby jakiegoś by the way" albo innej wstawki. Idzie na anglistykę a robi takie błędy, że wstyd by mi z nią było być na roku... Rozumiem pisać do kogoś, kto nie zna polskiego, ale takie szpanowanie z żałosnym skutkiem jest dla mnie żenujące i kropka a co was wkurza?

Gość ijjwjijdiejd
TY- zajmij się sobą a nie obgadywaniem ludzi :)

zajmuję się sobą i to bardzo dobrze, ale niestety ludzkim jest napotykać na swojej codziennej, życiowej drodze, między innymi przeglądając fejsa, na głupich ludzi i żenujące zachowania :)

Gość Polacy lubią oj lubią
wylewac swoje żale,jęczęć,narzekać i doradzać,chociaz nikt ich o to nie prosi co to kogoś obchodzi,na co przeznaczę kupiony garaz jeśli nie mam samochodu,

Gość wkurzający ludzie
zazdroszczą innym wszystkiego,nawet wyjazdów z kraju a jwyedż cholero,to zobaczysz jak smakuje emigracja

Gość nie mogę zrozumieć ich
moi teściowie nie cierpią moich rodziców, gdyż są atrakcyjni,wykształceni , zamożni i dużo nam pomagają

wkurzaj,ą mnie też ludzie mówiący o "polakach" jako grupie, jednocześnie wynosząc się ponad nich wszystkich jako ktoś lepszy. Tak naprawdę jesteś taki sam :) Każdy człowiek ma czasem ochotę ponarzekać, każdego coś denerwuje, i każdy ma to tego prawo.