Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Otojestdziabolag

Co myślicie o mężczyznach, którzy uciekają gdy pojawiają się problemy?

Polecane posty

Gość Otojestdziabolag

Bycie dobrym nie jest chyba modne w dzisiejszych czasach... Lepiej kogoś pocisnąć, zmieszać z błotem, niszczyć powoli psychikę. Sama nie jestem święta ale na co dzień staram się być lepszym człowiekiem! Nie bójcie się być inni niż ślepe stado....

Gość Brunet008
Sa madrzy.

Gość przeem
choćby dobrym przykładem jest to forum.

Gość Otojestdziabolag
Nie koniecznie. Mi się wydaje iż są niedojrzali do związku, wiek do czegoś zobowiązuje... Mądrzy- niby dlaczego takie stwierdzenie, nie wiesz o jakich problemach mowa....

ale o co ci chodzi? w zyciu chodzi o to zeby nie miec problemow a nie miec ich jak najwiecej;-)

Gość Otojestdziabolag
Jestem tutaj pierwszy raz więc wypowiedzieć się na temat forum nie mogę.

"Otojestdziabolag czekoladoholiczka13@tlen.pl'; Nie koniecznie. Mi się wydaje iż są niedojrzali do związku, wiek do czegoś zobowiązuje..." xxx nie - to ty chcesz zeby caly swiat myslal tak jak ty. a kto powiedzial ze 30-35-letni faceci musza byc w zwiazkach? przeciez maja wolna wole. x projektujesz wlasne oczekiwania na innych;//

Gość Otojestdziabolag
Związek polega na czym według Was? Jak jest super, fajnie to wtedy jest ok, a gdy coś się zaczyna nie układać to najlepiej zostawić wszystko i umyć ręce... Myślenie typowe dla mężczyzn...

Gość Otojestdziabolag
Nie muszą być w związkach, tego nie napisałam. Piszę o tych, którzy już w nich są, żyją z tą drugą osobą ale uciekają przed problemami, nie mówią co myślą, a kobieta niech się domyśla...

Gość 54y654yu6y
Co myślicie o mężczyznach, którzy uciekają gdy pojawiają się problemy? xxxxxxxx Tacy mają wielkie wzięci u kobiet przecież samotne matki nie biorą się z drzewa.

"Otojestdziabolag czekoladoholiczka13@tlen.pl'; Związek polega na czym według Was? Jak jest super, fajnie to wtedy jest ok, a gdy coś się zaczyna nie układać to najlepiej zostawić wszystko i umyć ręce... Myślenie typowe dla mężczyzn..." xxx po pierwsez to uogolniasz , a po drugie ludzie , w tym faceci, sa rozni - ie kazdy potrzebuje mowic na glos o problemach xxx 14:59 [zgłoś do usunięcia]Otojestdziabolag czekoladoholiczka13@tlen.pl'; Nie muszą być w związkach, tego nie napisałam. Piszę o tych, którzy już w nich są, żyją z tą drugą osobą ale uciekają przed problemami, nie mówią co myślą, a kobieta niech się domyśla..." xxx mierzysz swoja miarka, a to jest zgubne;/

Gość Otojestdziabolag
Za obrazę się odpowiada, krawężniku :D

Gość Otojestdziabolag
Niech rozmawiają ze swoją kobietą, im mniej ludzi wie i się wtrąca w życie prywatne tym lepiej...

Gość Otojestdziabolag
Uważam iż tacy mężczyźni są wykorzystywani, są marionetką w kobiecych rękach... To przykre jacy potrafią być ludzie....

[zgłoś do usunięcia]Otojestdziabolag czekoladoholiczka13@tlen.pl'; Niech rozmawiają ze swoją kobietą, im mniej ludzi wie i się wtrąca w życie prywatne tym lepiej..." xxx to jest twoja opinia - nie bardzo rozumiem czemu chcesz ja narzucac innym, hm?

Gość Otojestdziabolag
Nie narzucam, to moje zdanie na ten temat. A każdy może je mieć w dupie.