Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAWA27

ODKLEJONA SIATKÓWKA

Polecane posty

Hej... miał ktoś podobny problem. Jestem po operacji Oka. ODKLEJONA I ODWARSTWIONA SIATKÓWKI. BYŁAM szczęśliwa ze moge normalnie żyć, a tu nagle Pogorszenie widzenia w Oku, UDAŁAM SIĘ DO lEKARZA, i znowu odklejona siatkówka przyczyna wyrosła Błonka która wypchneła siatkówkę. I od początku zaczyna sie Horror, nie mam już siły. Moja Psycha nie wytrzymuje Tego. Czy Ktoś był w podobnej Sytuacji. pozdrawiam. ANNA, 27 l.

Gość rtrttytytyty
bardzo Ci wspolczuje

Gość bnbnm
poczytaj w googlu na ten temat, bo to jest chyba cos powaznego. no i udaj sie do jakiegos dobrego okulisty. tu na kafeterii jest gdzies watek na temat chorob oczu i operacji okulistycznych, moze kogos ci poleca. pozdrawiam

Jestem pod opieką Dobrego LEKARZA. BŁONKA POJAWIŁA SIĘ ZNIKĄD, TAKA NATURA, GDYBY NIE ONA, ŻYŁABYM NORMALNIE. SZÓSTEGO MOGŁABYM WRÓCIC DO PRACY, CÓŻ MOŻE TAKI MÓJ LOS. ŻEBYM POSZŁA DO PIACHU.

Gość bnbnm
nie podchodz do tego w ten sposob, zawsze jest wyjscie. ja bym mimo wssystko starala sie zasiegnac opinii roznych specjalistow. badz dobrej mysli. pozdrawiam

Gość frg3h3
skad jestes? gdzie sie operowalas

Mieszkam w Warszawie, operowałam się prywatnie.

Gość frg3h3
na grzybowej?

Gość ale co mowi
na to chirurg, ktory cie operowal? chyba ma "jakis" plan b , bo nie wyobrazam sobie innego scenariusza!