Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość everything00

16 tydzień ciąży i ustanie objawów !! Pomocy

Polecane posty

Gość everything00

Witam Was, Wlaśnie rozpoczęłam 16 tc. W dniu wczorajszym w pracy wyjątkowo bardzo dobrze się czułam, miałam dużo energii. Dzisiaj rano zauwazylam zmniejszony brzuch, jest miekki :( Piersi i brodawki mnie nie bola.Nie mam nudności. Po prostu nie czuje się, ze jestem w ciąży. Bardzo się boje, ze cos zlego się dzieje :-( Tydzien temu bylam na usg i serduszko dzidzi bilo. Co o tym sadzicie ? Czy sa to objawy wskazujace na obumarcie płodu ? :-(

Jak chcesz miec objawy do konca ciąży to wspolczuje :O Tak sie czesto zdarza , nie panikuj a jak masz problem to idz do lekarza.

Mi w 16 tygodniu odpuściły mdłości i bolące piersi:)-dziękuję za to Bogu,bo pewnie bym się do tej pory wykończyła...ciesz się Kobieto:)

Gość modernbarossa
jestes na takim etapie jak ja , wszedzie jets mowa ze okres ciazy ktory zaczelysmy nalezy do najprzyjemniejszych i objawy ktore sa na poczatku po prostu ustepuja , nastomiast ich miejsce zajmuja inne typu : dusznosci , zgaga , zaprcia ja i wiele innych . Moim zdaniem nie ma sie o co martwic ale jesli naprawde cie to niepokoii zadzwon do swojego ginekologa i umow sie na wizyte zeby miec pewnosc . A co do ciazy obumarlej to nie mam pojecia jak to wyglada

Gość everything00
Dziękuje Wam za wsparcie. Rzeczywiscie, tez czytałam, że w tym czasie przechodzą objawy ciąży, nie sa tak dokuczliwe. Ale mimo wszystko się boje...:-( Jutro mam usg.

Gość Ale masz fajnie
Tylko pozazdrościc ciesz się że ustąpiły ja jestem w 8 tyg i czuje że zaraz zdechne

Gość yhbtdhtyhtyyh
a mnie martwi ten mieeki brzuch.....

Gość Laura.laura
Kochana mi ok 10 tyg objawy zanikły. Na forach naczytałam się bzdur że pewnoe ciąża obumarła itd. Poleciałam na usg a tam dzidzia zdrowa, serduszko biło. Gin mi powiedział ze kazda z nas inaczej przechodzi ciaże.

Gość everything00
bylam wlasnie u mamy na obiedzie. sama mama zauwazyla, ze jestem weselsza, radosniejsza, zawsze się kladlam u mamy na sofie, a dziś nie miałam takiej potrzeby.. Wciąż miałam nudności. A jeszcze killka dni temu bolał mnie brzuch i miałam twardy brzuch a dzisiaj nic :-( ponad tydzień temu miałam opryszczke ust, tak się boje :-( dziewczyny pomozcie