Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasassdsdfdfdfd

jak to jest miec znajomych?

Polecane posty

Gość sasassdsdfdfdfd

Mam 30 lat . wszsytkie znajompsci sie pourywaly.

Gość ja mam tez 30lat
i z mezem mamy mnostwo wspolnych znajomych ale rowniez mamy znajomych takich "moich" jak i "męża"

Gość ja mam tez 30lat
nie wyobrazam sobie zycia bez nich,nasze dzieci sie razem bawia...rodzina to nie to samo,chociaz rodzine tez mam swietna,braci,siostry,kuzynki :D

Gość o jesssu
Jak to jest mieć znajomych?? Powiem ci ze fajnie ;) naprawdę ;) wspolczuje ich braku.

Gość bicykle
mnie też się pourywały znajomości,jedynie wspólni znajomi moi i męża,ale to bardziej męża mnie właściwie nic z nimi nie łączy pomimo,że się spotykamy co jakiś czas, mnie osobiście zostali znajomi z pracy,ale poza pracą oprócz smsów rzadko się spotykamy no i czuję się przez to samotna. gdyby była choć jedna taka osoba,hm przyjaciólka na dobre i na złe, taka trochę zwariowana,byłabym szczęśliwa

Gość tgxjkjv
Ja mam duzo znajomych a przyjaznie sie z dwoma z jedna juz 26 lat a z 2 19 a ja mam 30 :-)

Gość sasassdsdfdfdfd
mialam fajna kolezanka. ale wyprowadzila sie do innego miasta i kontakt sie urwal. czasami jak pojde z corka na rynek spotykam jakas znajoma dzieciaki sie bawia ii pogdam sobie ale nic wiecej. nawet juz nie potrafie podtrzymac znajomosci.

Gość anka11990
ja jestem sama odkąd straciłam pracę. Sama pourywałam znajomości. Ze wstydu... :( Wszyscy mają zajebiste prace oprócz mnie