Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salcesoniktoja!

porażka na diecie!

Polecane posty

Gość salcesoniktoja!

Dziewczyny,co zrobić aby nie poddać się na diecie?Jeździłam dziś na rowerze 4 godziny,po powrocie do domu byłam tak zmęczona,że chciałam tylko jeść i...zjadłam 2 opakowania bake rollsów,rybę z zeimniaczkami,jogurt mocno słodzony z płatkami,tabliczkę czekolady,pół litra coca-coli i herbatniki w czekoladzie.Cały wysiłek poszedł się .....RATUJCIE!Jak nie ulec pokusie na diecie?! :(

Gość Arizona 2017.
Moja droga, Przecież to NORMALNE, że po tak dużym wysiłku ciało chciało uzupełnić zapasy i zrobiłaś się wściekle głodna. Normalna biologia i tego można zawsze się spodziewać po wysiłku, prawdopodobnie cukier we krwi zrobił się bardzo niski i pojawił się głód nie do opanowania. Dobrze by było gdybyś następnym razem przygotowała sobie jakiś posiłek po treningowy. Poczytaj sobie o glikogenie mięśniowym i jak go uzupełniać. Spokojnie sobie poradzisz z tym problemem tylko zrozum mechanizmy pracy swojego ciała. Trzymam kciuki :-) http://www.zeberka.pl/forum_posty.php?id_tem=923

Gość Venitina
może cwicz. 2x2 h. Ja mam taki głód po basenie.

Gość Olcia Dubicka
To zła droga, po wysiłku trzeba coś zjeść dla uzupełnienia glikogenu w mięśniach ale musi być to coś zdrowego a nie takie śmieciowe jedzenie jak tu opisałaś plus jeszcze coca colę do tego. Ja przeszłam na zdrową żywność jak najmniej przetworzoną i mimo że jem więcej niż kiedykolwiek to i tak chudnę ale są to zdrowe posiłki i też smaczne. Nie mam już takich zachcianek na słodkie jak kiedyś, tez może być to spowodowane tym że biorę tabletki odchudzające Forever Slim, można je kupić na allegro. Po nich mam więcej energii, mniej zachcianek na śmieciowe jedzenie i do tego chudnę ;) Po 2 miesiącach odchudzania 18 kilogramów mniej ;)