Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihihahhahahahuhahaha

prawko w trakcie drukowania, ile mandatu za jazdę?

Polecane posty

heloł :P na pwpw mam taki status (2013-04-30 11:35:12) Prawo Jazdy: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne. mam już autko i strasznie mnie korci żeby jeździć, ile mogę dostać mandatu jakby mnie złapali?? dodam, że nie jestem jakąś wariatką, po prostu mam dość mpk :D

Gość a to jedz
gowno ci zrobia z50 zl dostaniesz za jazde bez prawka

To tak jakbyś zapomniał go wziąć ze sobą, to chyba 5 dych.

Na prawku mam napisane, że ta data, która jest napisana przy statusie trwa postępowanie administracyjne jest datą nadania mi uprawnień do jazdy - pamiętam, bo to było 1,5 mca temu :P Ale mama mi nie ufała bo myślała że dopóki nie dadzą mi go do ręki to tak jakbym go w ogóle nie miała, a jednak ja miałam rację.

Oj nie chce Cie straszyć ...ale tego prawka długo mozesz nie zobaczyc

no właśnie takie 50zł to mi wiele nie zrobi, ale gdzieś czytałam, że i 500 jest za jazdę bez prawka... ale ja prawko mam, mam nawet w portfelu kartkę ze zdanego egzaminu nie wiem czy wsiadać za kierownicę, 500zł trochę byłoby mi szkoda, to 2mc jeżdżenia na gazie :D trochę mnie boli, że krakowska komunikacja jest jaka jest, a ja na takim trochę zadupiu mieszkam z 2 autobusami i żaden do centrum, a do tramwaju mam prawie 2km co mi się na nogach chodzić nie chce :D wystarczająco chuda jestem żeby jeszcze taki sport codziennie trenować

kropa8 czemu długo mogę nie zobaczyć?? jak mnie złapią bez to mi go nie dadzą?

Gość wcdscs
Kup CB radio i omijaj patrole. Ja już 2 miesiąc tak jeżdżę bez przeglądu

Jak jesteś wpisana do CEPiK-u, to możesz jechać spokojnie. Natomiast jeśli nie jestes, to wtedy możesz mieć problem. Ja zostałam wpisana w cepiku tego dnia, którego wyświetliło mi się, że trwa postępowanie administracyjne.

Gość mialam tak
poki nie bedziesz miala w reku dokumentu nie mozesz jezdzic samochodem. faktycznie jesli zlapie cie policja dostaniesz 500 zl mandatu, a jak spowodujesz wypadek to prawka co moga nie wydac.

Gość Stracilam czy zyskalam?
Nie wydadzą Ci prawka jak Cię złapią - nowe reguły wprowadzone. Gdybyś nie podchodziła do egzaminu to tylko 500 zł. Ale jak juz masz zdane i jezdzisz bez wydanego kartonika to ci zabieraja.

Jak Cie złapią smerfy...czego Ci nie życzę ,prawka nie masz a niech to się zdarzy gdzieś gdzie nie mogą Cie odszukać w rejestrze albo Cie tam nie wklepali i co wtedy.... czeka Cie kara pieniężna i sąd i możesz również dostać zakaz wydania prawka .Nie ryzykuj nie jeździłaś do tej pory- wytrzymasz.

Przestańcie, przecież jak jest wpisana w rejestrze to ma uprawnienia do jazdy, tylko nie ma prawka przy sobie.

ehhhhh to jeszcze się będę biedna męczyć... ale po dokument już samochodem pojadę! :P skuter miałam to przepisy znam :) a że skuter się zepsuł i 18 się zbliżała to nowego nie kupowałam

Gość 50 zeta bo uprawnienia juz mas
z tylko nie masz dokumentu przy sobie.