Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FATM

Schudnąć 10 kg w 2 miesiące .

Polecane posty

Gość FATM

Hej, mam 15 lat i do wakacji chce schudnąć 10 kg. Mam 160 wzrostu i waże 62 kg . Mam 15 lat. Mam straszne grube uda i najbardziej brzuch. Strasznie mi odstaje. Ćwiczyłam już A6W (aerobiczna 6 weidera) ale skończyłam na 32 dniu. Co prawda ze 2 cm z brzucha ubyło ale teraz znowu mi się przybyło i szukam jakiś sensownych ćwiczeń. Próbowałam kardio mel b ale po 13 minutach nie daje rady, a co dopiero powtórzyć trening jeszcze raz. Pomocy, podajcie jakieś linki do you tube z ćwiczeniami. Z góry pozdrawiam

Gość Ziutka mutka
Zacznij od zmian w diecie. Nie jedz produktow z glutaminianem sodu, konserwantami i polepszaczami. Zrezygnuj z pieczywa pszennego, zamiast tego jest pieczywo pełnoziarniste. Jedz jogurty naturalne, ale nie zbyt tłuste. Pij duzo wody mineralnej, najlepiej 1 dużą butelkę dziennie. Jezeli lubisz słodzone napoje, zacznij słodzic o polowe mniej. Ostatni posiłek zjedz 3-4 godziny przed snem. 2-3 razy w tygodniu troche ruchu Ci sie przyda, biegi, rower, rolki. Zobaczysz, ze po kilka zmianach zaczniesz chudnąc, najlepiej jak sie chudni 0,8kg do 1kg tygodniowo, wtedy nie bedzie efektu jo-jo.