Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pollyanna1

Uważam że ludzie to bydło

Polecane posty

Gość ludzkość to bydło ale zeby
to dostrzec trzeba się wybijać charakterem czy choćby inteligencją. Przeciętne bydło nigdy nie zrozumie że jest niestety bezmyślnym bydłem. Dlatego teraz się tak emocjonują te żałosne, zmęczone polaczki prowadzące dokładnie taki tryb życia jak autorka powiedziała. Tylko bydło się teraz obrusza, bo prawda dla nich jest nie do zaakceptowania

Gość Samijestescie
tl prawda, bydlo poznac po tym ze sie obraza albo wyzlosliwia bo myslenie boli

Gość Samijestescie
Inteligentny czlowiek zna swoja zwierzeca nature, i nie ulega niskim emocjom tj.zazdrosc, zawisc, agresja, klamstwo, wybieg, to jest charakteryatyczne dla malp

natomiast powiatową inteligencję po czym poznać ? :) po tym ,że obraża każdego kto jest inny niż oni sami :)

Gość looolilaaap
no bo czym się wyróżniacie? co osiągnęliście w życiu? nie mówię tu o zarobkach 70 tys na miesiąc czy byciu mega gwiazdą większośc z kafe pracuje na jakiejś marnej posadzie, ma wieczne pretensje o wszystko i JEDYNE w czym jest dobre to narzekanie i wymyslanie PROWOKACJI na kafe. książki na pewno od roku żadnej nie czytaliscie, jeżeli już to fakt czy Viva, lubujecie się w oglądaniu TV. który macie prawie cały czas właczony i wierzycie święcie we wszystko co powie wam ta wyrocznia w postaci prezentera wiadomości. po prostu WIĘKSZOŚĆ z was nie potrafi samodzielnie mysleć

Gość do 20:23
a ty to jakiej narodowosci jestes co ?

Gość Samijestescie
Inteligentny czlowiek nie zachowuje sie jak zwierze

a czym ty sie wyróżnisz ? bo rozumiem ,ze skoro zgłosiłaś taka śmiałą tezę to jesteś żywym dowodem na jej zaprzeczenie - a więc ?:D

Gość Samijestescie
Normalny czlowiek sie nie obraza tylko wyciaga wnioski

Gość a polacy są wyjątkowo
bezmyślną masą przez kościół który wmawia im że powinni wiecznie się umartwiać i cierpieć.

jasny szlag , gorzej ze mną niż źle - nie umiem wymyślić zadej prowokacji ... masakra :D

inteligentny człowiek NIKOGO nie obraża , ma inne sposoby na zwrócenie komuś uwagi o niestosowności zachowania czy braku podstawowej wiedzy .

Gość looolilaaap
dla kobiet największym wyczynem życia jest schudnąc 15 kilo, a dla faceta zaliczyć jak najwięcej panienek. to są właśnie "wyczyny ludzkości"

Gość looolilaaap
" inteligentny człowiek NIKOGO nie obraża" kolejny pusty frazes, człowiek miły i spokojny nikogo nie obraża, często tylko wyzwiskami i obrażaniem można skłonić innych ludzi do refleksji. Coś do wielbicieli seriali: w dr House czy tytułowy doktor był głupi bo obrażał innych?

Gość Samijestescie
No niestety , to widac we Francji, jak kultura beskutecznie chca walczyc z Islamizmem

też mi argument :D przypominam ci panienko że House to postać fikcyjna i w fikcyjnym świecie żyje :) ale przypomnę ci odcinek gdzie trafił swój na swego - kiedy zgłosił sie do niego policjant tak samo uparty i wredny jak House . I jak to się skończyło ? :D

Gość masz rozdwojenie osobowości ?
pollyanna1 = looolilaaap

Gość Samijestescie
Chca kulturalnie rozmawiac a ci sie plodza jak kroliki i chca szerzyc islam

to że obracasz sie w nieciekawych kręgach gdzie w dyskusji potrzebne są takie " argumenty " jak te które uznajesz za słuszne to nie znaczy , że to jest w porządku i na poziomie .

Gość oj nie nie nie
a ja sobie wypraszam żeby tak pusty , głupi i bezinteresownie zabijający innych mieszkańców planety gatunek porównywać do inteligentnych ,opiekuńczych , wiernych zwierząt !!!!!!!!!!!!!

Gość looolilaaap
tak jestem pollyanną1 nie widać??? w sumie to nie wiem po co tu siedzę, nic do was nie trafi więc marnuję czas, więcej refleksji nad życiem zamiast oglądania głupot pozdrawiam

Gość matka teresa od kotów
dawno zrezygnowałam z ludzkiego towarzystwa , najchętniej sopędzam czas na łonie natury z moimi psami , albo w domu z kociakami i ww :) I jestem przeszczęśliwa .

Gość 3/4 ludzi spokojnie
można by było zlikwidować. nic sobą nie reprezentują, niszczą zycia innym i wiecznie narzekają na wszystko. spokojnie można wyeliminowac

Gość alicja_ze_smutnej_krainy
"dawno zrezygnowałam z ludzkiego towarzystwa , najchętniej sopędzam czas na łonie natury z moimi psami , albo w domu z kociakami i ww I jestem przeszczęśliwa ." dokładnie ja tak samo :)

skoro tak chcecie likwidacji ludzi bo nic nie są warci to rozumiem ,ze możemy zacz ąć od was ?:)

i niestety ,nie da się mieć zupełnie wyjjebane na gatunek ludzki ,bo ten ustanowił sobie prawo, powołał ludzi do jego egzekwowania i tym sposobem nie mogę wpierdolić 10 letniemu bachorowi który ku uciesze dziadków wali w mojego psa kamieniami ,bo jak twierdzą dziadziusiowie -wnusia się boi a on tak szczeka

i w tym wypadku słowa bachor użyłam celowo i z rozmysłem

Gość najgorsze są kociary
zatraciły człowieczeństwo , żyją we własnym wyimaginowanym świecie.

a czym jest człowieczeństwo - zdefiniuj

Gość hvguxvctufgdvf
bydło bydło zgadza się !!!