Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mnie skreca

brzydkie male dzieci

Polecane posty

Gość juz mnie skreca

niektore moje kolezanki maja okropnie brzydkie dzieci!!! nigdy im tego nie mowie, ale i nie zachwycam sie falszywie nimi, po prostu nie komentuje w ogole wygladu fizyczynego, ale tak mnie to czasami gniecie jak slysze te ich achy i ochy, albo achy i ochy innych mamusiek nad zdjeciami takich paszczurkow, ze mnie az skreca :O jakbym sie nie patrzala i co bym nie probowala w nich pod jakim katem zobaczyc, widze paskudne rysy, skladajace sie na brzydka twarzyczke :(

Gość gigi gigi
dzieci jak i dorośli również dzielą się na ładne i brzydkie

Gość juz mnie skreca
wiem :( i znam te falszywe komentarze na facebooku kolezanek, komentujace czyjes zdjecie: ale jeste sliczna, choc cala szkole uwazaly ja za najwoekszego paszczura :O wiem tez, ze matke to naprawde bardzo boli, ze jej dziecko moze byc naprawde brzydkie w oczach innych, wiec tego nie mowie, ale patrzec na zdjecia tych malych nawet nie moge :O

Gość nie mam nicka
tez mam takie kolezanki :O ktore maja male paskudne potworki :O i te komentarze pod zdjeciami :O

Gość hvdggc
ja sie zastanawiam, jak takie male paskudy beda wygladac jak dorosna :O nie wierze, w bajki, te o brzydkim kaczatku tez, jak ktos ma brzydkie rysy to tylko brzydota sie poglebia, i nie mowie o zwyklych czy przecietnych rysach twarzy ale o BRZYDOCIE :O

Gość dlatego ja mam mało koleżanek
i nie musze każdej kłamać że ma śliczne dziecko, nie gadac o serialach których nie oglądałam i najnowszych trendach mody ani o celebrytkach... i całe szczęście