Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość defftta

Czy oczy naprawde są zwierciadłem duszy ?

Polecane posty

Gość defftta

potraficie wyczytac z oczu, twarzy, ze ktos jest inteligentny, duzo przezyl albo, ze jest pustakiem?

Gość defftta
jestem pustakiem

Gość :)))))))))g
a kogo nie możesz rozgryźć?

Gość defftta
nietrudno sie domyslic, ze faceta :D

Gość są tacy :):O(IUHGf
inteligentnego od razu wyczujesz.To spokojny zrównoważony człowiek, który z szacunkiem i serdecznością darzy drugiego, nie docina ,jest pozbawiony złośliwości i arogancji, kontakt z takim człowiekiem jest pełen ciepła ,wyczuwalna jest pozytywna energia .Tacy sa :)

Gość nnn vvv
zwykle naprawdę są

Powiedzial bym ze twarz jest zwierciadlem duszy. Ale oczy mowia bardzo wiele. Z oczu mozna wyczytac np. choroby, zamiary, intencje i charakter. Jesli dodac do tego jeszcze mowe calego ciala to biegly w odczytywaniu tych spraw moze naprawde przejzec czlowieka na wylot :)

Gość no chyba da się
mnie się zdarza odbierać po oczach konkretne wrażenie o kimś i prawie nigdy się nie mylę(o ile oczywiście jest okazja to sprawdzić)

Są zwierciadłem duszy. Mnie np irytuje to, że niektórzy mają takie chytre oczka. Oczy takiego oszusta. Nie wiem jak to opisać, ale jak patrzę na niektórych to widać po tych oczkach nieszczerość i zakłamanie. Nie mogłabym byc z taką osoba albo z osobą która ma podły wyraz twarzy.

Nie tylko z oczu - z całej twarzy można wiele wyczytać - można też się bardzo pomylić w ocenie. Oczy na pewno zdradzają stan zdrowia i nastrój w danym momencie.

Gość nie oczy są efvgh
dokładnie , zaklamanie widac u tych którzy nie potrafią spojrzeć w oczy , kręca kłamią hipokryzja

Ja tez zauwazylem kiedys ze jak ktos ma ladne oczy to wogule juz jest ladny. Mozecie sobie sprawdzic. Jak ktos ma nieladne oczy to juz z twarzy nie jest atrakcyjny.

Gość inka123456
to jesteście w sporym błędzie bo najlepsi oszuści lub mordercy bardzo często mają piękne oczy i są przystojni ich spojrzenie jest wręcz bardzo łagodne i uczciwe przez co ich ofiary nic nie podejrzewają. Drobni oszuści są do przejrzenia ale są tacy że każdy dał by się złapać w ich sidła i tacy są najbardziej niebezpieczni.

Gość moję są na pewno
ale tylko wtedy, kiedy tego chcę:P

Ja pisalem ze z oczy mozna wiele wyczytac. Rowniez z tych ladnych oczu mozna wyczytac ze tos jest morderca. Niewazne czy ma adne czy brzudkie oczy. To sie da wyczytac ale trzeba miec troche ponad standardowe umiejetnosci.

Gość bez pomysłu na
skąd więc tylu oszukanych przez osoby wzubudzające zaufanie

cóż, niektórzy potrafią świetnie kłamać, patrząc komuś prosto w oczy. kwestia wprawy. najwięcej wyczytać można z kartoteki :P

Gość inka123456
zgadzam się z Alicją kartoteka prawdę ci powie :-)

Gość bez pomysłu na
wniosek: można się pomylić ale tylko co do osób ze szczerością w oczach wredne oczy zdradzają charakter człowieka

to na poprawę powiem, że wiele osób ma oczy które bardzo ładnie błyszczą jak dana osoba się z czegoś cieszy i to jest zawsze uroczy widok.

z tymi wrednymi oczami się nie zgadzam. Są ludzie którzy mają "małe, wredne" ślepka, a okazują się być bardzo mili. To jest cała mimika twarzy która zdradza, że ktoś jest kawał zołzy/zołza :P

Gość bez pomysłu na
a ja się z tobą nie zgadzam, jeśli ktoś ma wredne oczy to nie może być dobrym i miłym człowiekiem, oczy mimo że mogą kłamać są zwierciadłem duszy

Gość wszystko sie pomieszało
/dokładnie , zaklamanie widac u tych którzy nie potrafią spojrzeć w oczy / - to akurat jest cecha ludzi nieśmiałych mnie bardzo cięzko patrzy się innym w oczy,bo boje sie że zobaczę w nich potępienie albo że oni zobaczą w moich oczach co czujęa tego bym nie chciała.No i wstydzę się po prostu a nie kłamie