Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastazja2291

jak wazny jest seks w zwiazku

Polecane posty

Gość anonimicznie:
pytanie powinno byc zadane inaczej. nie jak wazny jest seks w zwiazku, tylko jak wazny jest seks dla kogos, kto seksi sie rowniez poza zwiazkiem. odpowiedz: bardzo, a wrecz najbardziej.

Gość anastazja2291
niwiem zdrada mnie strasznie przybila nie rozmawialam z im o tym. czasem odnosze wrzenia ze w jego mniemaniu powinnam mu dziekkowac ze ze mna jest . jak mnie trakyuje zdraadzil mnie . ma mnie za gowniare a dziela nas zaledwie 2 lata on 26 ja 24

Gość anonimicznie:
to nie jest facet dla ciebie w takim razie. odejdz od niego. to jakis potwor, ktory wykorzystuje twoje oddanie. poczekaj na kogos, ktoe cie bedzie szanowal :)

Gość anastazja2291
nie wiem co ma ta dziewczyna czego ja nie mam. skoro taki wazny to czemu z nia nie jest? to ze mnie zdradzil strasznie mnie boi ale jeszcze bardziej boli mnie wizja tego ze moze sie to skonczyc

Gość anastazja2291
znioslabym i wybaczyla jesli wiedzialabym ze laczy go znia tylko seks ze jest dla niego tamta zabawka a nikim wiecej . darmowa dziwka . ale jesli jest w to zaangazowany emocjonalnie czego sie boje bo ta relacja ich tak dlug sie ciagnie tego nie zniose . zdrada opsychiczna jest gorsza od fizycznej

Gość anastazja2291
wiem ze zachowuje sie jak desperatka uczepilam sie go . ale go kocham. jak widzialm rozmowe jego i jej zachowuje sie inaczej niz przy mnie przy niej jest ostrym konkretnym facetem ciagle podnieconym i napalonym . przy mnie jest opiekunem , czuly byl na poczatku strasznie teraz coraz mniej

Gość Aska kraska
Dlaczego tak uparcie chcesz byc z kims kto cie zdradza, oklamuje, chwali sie zdrada kumplowi i obgaduje ciebie i wasz zwiazek ? Z twojej strony to moze milosc ale napewno nie z jego.. Przeraza mnie ze najpierw pisalas o glupkowatych kwestiach i przemysleniach o jakies pannie i jej seksie a nie skupilas sie na najwazniejszej kwesti - twoj facet cie zdradzil !!!! I nie czuje sie winny a jeszcze opowiada o seksie z inna koledze, nie czujesz sie upokorzona ? Bedzie cie zawsze zdradzal bez skrupolow, naprawde masz tak niska samoocene zeby byc z kims takim ? Otrzasnij sie i przeczytaj co ty za glupoty piszesz.. Wszystko zeby tylko nie odszedl bo go kochasz .. A siebie kochasz ? Jak mozesz pozwolic zeby jakis facet tak sie traktowal..