Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imprezytrojmiasto

Fajne kluby w Gdańsku

Polecane posty

Gość imprezytrojmiasto

Mam ochotę się dobrze pobawic, który klub w Gdańsku polecacie?

Gość polecam Absynt
co prawda mały, ale jak impreza się rozkręci, to można nawet potańczyć na stołach

Gość imprezytrojmiasto
Ktoś się może orientuje jak imprezy wychodzą w Parlamencie. Byłam tam tylko raz na koncercie Archive, ale wiadomo, że koncert to co innego niż zwyczajna impreza:)

Gość gość
Jak jeszcze nie byłeś w Music Club Kosmos http://www.kosmosklub.pl/strona-glowna-gdansk to musisz koniecznie nadrobić. Mają niezłe imprezy i bilard. No i oczywiście kręgielnie. W sam raz, żeby się rozerwać po tygodniu pracy.

Gość gość
Ja to polecam wszystkim Music Club Kosmos http://www.kosmosklub.pl/strona-glowna-gdansk:) Szalone imprezy do białego rana, nawet przystępne ceny i oczywiście kręgle. Doskonały klub na zorganizowanie niezapomnianego wieczoru kawalerskiego Wiem z doświadczenia

Gość pitanka
Ja jednak polecę sopocki Alcatraz, nie ma sobie równych, nie znam drugiego tak klimatycznego miejsca. Super ceny na drinki z okazji wieczoru dla pań zaskoczyły mnie bardzo pozytywnie.

Gość karaxa
Alcatraz jest spoko, choć trochę nie w temacie bo z Sopotu, ale lokal fajny.

Gość małagosia_
Może nie jest to typowy klub tylko restauracja, ale w restauracji Szafarnia10 w czwartki i piątki są kameralne koncerty na żywo. W klimacie swing, blues, jazz. Wejście jest bezpłatne.