Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POBITY

zostałem pobity

Polecane posty

Gość POBITY

Witam, w ubiegły czwartek zostałem pobity, trafiłem do szpitala w którym znajduje się do dzisiaj. mam złamaną zatokę szczękową wstrząsnienie mózgu liczne otarcia. prawdopodobnie jutro czyli w 7 dniu zostane przeniesiony do innego szpitala ponieważ pozbyto się farmakologicznie krwi z zatok i będę miał składaną tą zatokę bo tu nie ma specjalisty . gość bedzie miał założoną sprawę karną gdyż spędzę powyżej 7 dni w szpitalu. Jakiej kwoty odszkodowania mogę się spodziewać?

Gość dddd...ddd...dd
a za co cie pobił?

Gość 456765457
30 tysięcy

Gość staszek kolasa.
pewnie jakis bezrobotny ktory mysli ze sie dorobi po czyms takim :)

Gość POBITY
nie jestem bezrobotny. dostałem w sumie za to że ktoś uważa się za lepszego. całe życie mi dosrywał... starałem się go unikać, zawsze docinał mi z kolegami aż raz się postawiłem i dostałem

Gość Wąs Andrzej KSP
Zgłosiłem pobicie na policji?

Gość asfdvbbm
Sąd może i zasądzi spore odszkodowanie, ale ina sprawa czy sprawca będzie miał z czego zapłącić.

Gość POBITY
rozmawiałem z policją tu w miejscowości gdzie jest szpital ponieważ została poinformowana. Zalecili mi zgłosić w mojej miejscowości po wyjściu ze szpitala

Gość POBITY
rodzice sprawcy są dość ustawieni on sam ma 19 lat i nadal sie uczy

Gość dddd...ddd...dd
wiesz, pytam bo raczej nikt nie dostaje za nic, ja nieraz sie stawiam i jakoś mnie nikt nie pobił, dziwne,że zamiast martwic sie zdrowiem myślisz o pieniadzach chyba że to kasa na ludzi którzy obiją gebe tamtemu,

Gość ytgyujhgilukgtuhj
Nic nie dostaniesz bo jak piszesz, że "się postawiłeś", a mi się wydaje, ze sam zacząłeś rękoczyny skoro tak piszesz. W najlepszym przypadku macie obaj zarzuty udziału w bójce.

Gość POBITY
gość zajechał mi droge pod domem i zapytał czy chce dostać tu czy jedziemy gdzie indziej. Odpowiedziałem : że ma sie zastanowić co robi. powtórzył kwestie 3x i odpowiedziałem lej tutaj i to było to postawienie. Dlaczego z góry osądzacie? A co do zdrowia to zostało poskładanie zatoki i z 2mi3s l4..