Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skąd to wszystko?

Czemu robotnicy tak szybko się starzeją?

Polecane posty

Gość Skąd to wszystko?

I w wieku 30 lat często wyglądają już na 40?

Gość nexxxt
1. Prowadzą niezdrowy tryb życia - po pracy koniecznie piwo/wódka, jedzą chemiczne żarcie z Biedronki 2. Praca...fizyczna, brudna, na słoncu, w pyle, chemikaliach etc 3. Pracują od młodych lat

Gość murarz tynkarz
To fakt ja jestem robotnikiem budowlanym prawie od samego poczatku czyli od 19 roku życia najpierw jako pomocnik murarza a teraz jako brygadzista ekipy budowlanej jestem po 30 a twarz mam jak chłop po 50 który mieszka na wsi włosy mi powyłazili nie mówiąc o zwyrodnieniach a kręgosłup non stop mnie napierdziela rwa kulszowa od czasu do czasu wódki nie nadurzywam bo preferuję piwo naprawde rzuciłbym te robote bo mam jej dosc ale po tylu latach w jednej branży cieżko sie przestawić zresztą nic innego nie umie prócz budowlanki

Bo tak w ogóle duży wysiłek fizyczny w dłuższym okresie czasu bardzo postarza. Nie trzeba być robotnikiem, wystarczy popatrzeć na sportowców, oni też zwykle wyglądają starzej niż na to wskazuje wiek metrykalny. A poza tym przebywanie na słońcu bez ochrony także przyczynia się bardzo do starzenia skóry, zwłaszcza twarzy.

Gość pijąca poranną kawę
Ludzie na wsi którzy pracują fizycznie też szybciej się starzeją niż miastowi którzy pracują umysłowo.

Gość dawno
takich bzdur nie słyszałem, bo jest dokładnie odwrotnie. kto pracuje fizycznie , długie lata zachowuje kondycję i zdrowie. Siedzący przy komputerze goguś po 20 latach przcy jest na wpół ślepy i ma rozwalony kręgosłup. Jakie kompoleksy każą wymyślać takie kretyńskie tematy?

Gość faceci pracujacy w biurach
uprawiaja sport itp.

Gość napisze takkkkkkkkkkkkkkkkkkk
a najsmieszniejsze, ze każą takim pracowac do 67...

Gość jeszcze -
faceci pracujący w biurach g.wno uprawiaja nie sport. sport uprawiaja wszystkie grupy po równo, to nie zależy od zawodu, tylko od chęci, zamiłowanie do sportu rodzi sie w latach szkolnych i pozostaje na zawsze.

Gość robotnicy zwykle
prowadza mniej ciekawy lifestyle, jedza tluste kielbasy, popijajac je piwem

Gość dobrze jest
skąd takich bzdur przyniosłeś? ty się tak nie odżywiasz, jak cie na grilowanie zaproszą? I ilu robotników znasz osobiście? bo żeby tak pisać, to trzeba by było chociaż z parę tysiecy poznać.

Gość khglkghlk
robotnik w eko-sklepie :D? hahaha