Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimixxx

operacja nosa

Polecane posty

Gość mimixxx

tez planuje zrobic zabieg nosa,nie ze wzgledow zdrowotych lecz estetycznych. mam duzy nos z garbem.zle sie z nim czuje i ciagle o nim mysle..wstydze sie zrobic sobie kitka bo czuje ze nos jest bardzo na widoku..wiec ciagle chodze w rozpuszczonych wlosach. gdy bylam mala mialam ladny maly prosty nos,mowili ze az za idealny.majac 12,13 lat wyrosl mi na duzy z garbem.pytam dlaczego? bylam taka ladna.naprawde taki nos to przeklenstwo.probuje tak robic by nikt nie patrzyl sie na mnie z profilu,odwracam glowe.no masakra. nie wiem po kim mam taki nos bo nikt w rodzinie tato mama siostra nie ma. kuzynka co najwyzej.ale gdzie po kuzynce..nikt mnie uderzyl w noc a ni nic.wiec dlaczego? teraz mam 19 i mysle powaznie nad operacja.gdy tylko pojde do pracy,zbieram pieniadze.bardzo sie boje operacji.ale zrobie ja,bede szczesliwa:)

Ja mialem sliczna kobiete z garbatym nosem ale to jej dodawalo uroku. Tez miala kompleksy na tym punkcie. Dzieki mnie udalo jej sie troche zaakceptowac to ze tak ma. Jak chcesz to rob, twoja decyzja. Wiem jak to jest gdy sie chce byc atrakcyjnym. A ile taka operacja kosztuje w Polsce ??

Gość mimixxx
mial ktos z was operacje nosa? powiedzcie jak bylo

Gość mimixxx
zalezy czy czesc chrzestna czy kostna.tak okolo 10 tys. wszyscy mowia ze jestem ladna i nos dodaje mi charakteru.ja sie z nim zle czuje..

Gość droga fanko Realu Madryt
Ja uważam, że jeżeli źle się z tym czujesz, to czemu nie, operacja będzie tu wskazana. Być może jednak jeszcze zmienisz zdania. Ale jeżeli ma to tobie przeszkadzać, powodować kompleksy itp. - to jak najbardziej.

Gość robkg
czytajac kilka pierwszych zdan mysle sobie Ciekawe czy w dziecinstwie miala ladny nos.Lece dalej i czytam '' gdy bylam mala mialam ladny maly prosty nos,mowili ze az za idealny." Wiesz co??? To nie kwestia złamania. Idz do ortodonty bo to moze byc wina zgryzu. Jakas tam kosc czy chrzastka idzie do przodu co daje efekt garba, oczy sie lekko zapadaja chociaz zeby moga byc proste to wada ukryta. Nie trac kasy na operację samego nosa bo i tak to wroci.