Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terra_rosa256

Ciąża zagrożona - czy ktoś też przeżywa teraz trudne chwile?

Polecane posty

Gość terra_rosa256

No ja kilka dni temu usłyszałam taką diagnoze:/ Nic nie jest jeszcze przesadzone, czekamy. Jest to wczesna ciaza takze wszystko moze sie jeszcze zdarzyc. Czy jest ktos jeszcze kto czuje sie teraz wyprany ze wszystkiego??

Gość Z jakiego powodu
masz zagrożoną ciąże?

Gość Laura.laura
Witaj. Ma moze nie mam ciąży zagrożonej, ale mam duże ryzyko że nie donosze ciąży. Mam duże problemy z krwią. Moge stracić dzidzie i nawet nie wiem kiedy :( obecnie jestem w 10 tyg ciaży. Ale może się zdarzyć że pójdę w 8 mc na usg i nie usłyszę już serduszka :( . Dlatego postanowiliśmy z moim M że zakupy, wózek itp rzeczy dla dzidzi kupimy kilka dni przed samym porodem. Tak będzie bezpieczniej. Rozumiem co czujesz, bo sama codziennie wstaję z łóżka z myślą czy wszystko jest ok. Życzę Ci dużo zdrówka :) trzeba myśleć pozytywnie

Gość terra_rosa256
Dziekuje Laura:) Ja Tobie tez życze Wam zdrówka:) Jestem w 6 tygodniu (wiec naprawde wczesniej), mam bóle brzucha (jakbym miała @) i jak bylam u lekarza to USG wyszło dziwne. Nie jest wszystko oczywiscie przesadzone, ale lekarz byl niezbyt zadowolony z tego co zobaczyl...

Gość secretgarden_
czemu usg wyszlo dziwnie? jest akcja serca plodu juz?

Gość terra_rosa256
na usg byłam w 5 tygodniu, serduszka jeszcze było widac było pęcherzyk, ale wokół niego było coś dziwnego-jakby poczatki złuszczania sie. bety 2 mam dobre, ale cały czas nie wiem co z tego bedzie

Gość terra_rosa256
na usg byłam w 5 tygodniu, serduszka jeszcze było widac było pęcherzyk, ale wokół niego było coś dziwnego-jakby poczatki złuszczania sie. bety 2 mam dobre, ale cały czas nie wiem co z tego bedzie

Gość laura.laura
terra_rosa256 mnie też brzuch pobolewa od jakiegoś czasu. Byłam u gin, na usg wszystko ok, serduszko biło. Raz ból jest jak na @, raz kłucie. Gin mi mówił, ze dzidzia rośnie i być może dlatego, ponieważ nie zauważył niczego złego. Ja kolejną wizytę mam 7.05 i już nie mogę się doczekać. Trzeba być dobrej myśli :)

Witam dziewczyny. Ja wczoraj zaczelam plamic polechalam dzis do szpitala lekarz zrobil usg i wyszlo 7 tydz i 1 dzien serduszko bije wielkosc zarodka prawidlowa ale pecherzyk ciazowy plaski i cialko zolte wieksze od zarodka, przepisal luteine 3*1 pod jezyk i jak najwiecej lezec .....

Gość dziwny ten lekarz skoro
w 6 tyg stwierdzil zagrożoną ciążę ze względu na bóle brzucha jak na @ :o Ja takie bóle miałam chyba do 13 tygodnia i to bardzo często i lekarz mówił, że to normalne. W późniejszej ciąży jest to niebezpieczne bo może oznaczać skurcze i skracanie się szyjki ale na początku takie bóle są zupełnie normalne. Zmień lekarza