Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wi34ki

Nie rozumiem Go. Jak myślicie ?

Polecane posty

Gość wi34ki

Kilka lat temu popełniłam błąd,Byliśmy razem 8 lat. Odeszłam na kilka mięsięcy od chłopaka przez głupotę. Jednak zrozumiałam,że kocham i wróciłam. Wybaczył mi. Jednak teraz po 4 latach on odszedł do innej mówiąc mi,że zakochał się , że gdyby nie wcześniejsze moje odejście to by nadal kochał.. Nie rozumiem tego, że obwiania mnie o to , skoro to było kilka lat temu o i doskonale wie,że żałuję tego strasznie Byłam młoda potrzebowałam się wyszaleć, od 14 roku życia z nim jestem.. Myślicie,że to tylko takie pozbycie się wyrzutów, bo wie jak bardzo cierpię czy co?

Gość mala miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zwala wine na Ciebie, zeby nie obwiniac siebie. daj spokoj po co Ci jeden chlop przez cale zycie? tez poznaj jakiegos kolege i wyszalej sie w koncu dziewczyno!!! jestes taka mloda, zyj!

Gość większość
raz go rzuciłaś i to po prostu finał, już nigdy nie zaufałby ci tak do końca. to jedyny powód. Po czymś takim, jak po zdradzie, już nigdy nie będzie tak samo. Wiedząc to, poszedł do takiej, która w jego mniemaniu nie zrobi mu czegoś tak podłego ja ty wtedy. I tyle. I zapamiętaj - facet NIGDY nie zapomni że został zdradzony i porzucony, . nigdy, nawet po wielu latach będzie to w nim siedziało.

Gość wi34ki
ale ja go nie zdradziłam , odeszłam bo potrzebowałam wyszaleć się co okazało się teraz,że to był błąd

Gość Jagodowe ciasteczko23
ale facetowi wpłynęło to na psychikę. tylko, że ja mysle, że miłosc wszystko potrafi wybaczyc, a on zwala wine na Ciebie. Takie jest zycie. skoro odszedł to po co sie zadreczac czyja wina?

Gość gigi gigi
zakochał się w tamtej na złość tobie autorko???

Gość wi34ki
no chyba nie można zakochać się w kimś żeby zrobić komuś na zlośc ...

Gość jhbjher
zgadzam sie z wiekszosc faceta psychika nie wybaczy,moze na poczatku tak mu sie wydawalo ale jak znow wrociliscie do ciebie to stracil caly szacunek,nie trac juz wiecej czasu.to juz jest przeszlosc

Gość wi34ki
wiecie co jest najgorsze,że on od naszego rozstania zaczął przyjaźnić się z moim bratem i jego dziewczyną... przez ten czas co byliśmy razem nie miał z nim aż takich kontaktów jak teraz, że wszędzie gdzie jest moj brat to i tamten .. ciągle słysze o nim, Sam mi kazał zniknac z jego zycia, nawet wy...pierdalać. a teraz pcha sie do mojej rodziny i udaje przyjaciela... Sylwester z moim bratem mimo ze to ja miałam tam byc to przyszedl ze swoja dziewczyna, ja sama w domu byłam, teraz np siedza razem na grillu. Moja Mama mowi,że on nie ma honoru,że chyba sam z siebie powinien odciać sie a nie .... To jest chore, jestem wykończona tą sytuacja. Chciałabym isc dalej bez niego ale on sam pcha sie do mojego zycia i w taki sposob to ja chyba nigdy nie zaczne zyc ...

Gość wertholdss645
wiadomo, trudno zapomnieć i wcale Ci się nie dziwię. Ale nikogo do niczego nie zmusisz. Pokaż mu, ze ta sytuacja jest Ci obojetna, aż w końcu sam zrezygnuje z tych gierek, myślę że to tylko kwestia czasu. Poznasz kogoś i wtedy wszystko co złe, minie.

Gość wi34ki
oby zrezygnował, bo chyba wyląduję na psychiatryku, schudłam przez to wszystko 10 kg, wyglądam jak wieszak ... jego dziewczyna od czasu do czasu pisze do mnie i mnie wyzywa,że mam sie usunąc z ich zycia bo jak nie to nie bede mogła przejsc spokojnie przez ulice. gdybym miala wiecej kasy to wyprowadziłabym się i może w końcu odpoczęła od tego wszystkiego. ehhhh :(