Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zmartwiona1985

brązowe plamienie po luteinie, odstawienie tabletek

Polecane posty

Gość zmartwiona1985

Cześć Dziewczyny Pisze do Wasz i proszę o radę, oto moja sytuacja: Od ok. 8 lat brałam tabletki antykoncepcyjne (Microgynon 21) z końcem stycznia tego roku je odstawiłam, ponieważ postanowiliśmy z mężem przygotować się do starania o dziecko (od listopada biorę też polecony przez lekarza Pregna plus). Ostatni okres z odstawienia dostałam 24.01.2013 , później nie miałam okresu przez cały luty, więc umówiłam się na wizytę u gin. i powiedział, że jest ok, że muszę poczekać na okres jeszcze jakieś 2 tygodnie. Ale 8.032.2013 dostałam okres, był to mój pierwszy okres "naturalny". Czekałam na kolejny, ale nie przyszedł :-( Ok 23 kwietnia zaczęłam się niepokoić (a raczej cieszyć) i umówiłam się na wizytę do ginekologa - najbliższy termin 8.05.2013.Niestety robiłam chyba z 5 testów ciążowych, również z porannego moczu i wyszły negatywne. Jednak w międzyczasie koleżanka powiedziała, że jej lekarz na wywołanie okresu przepisywał Luteine i jakbym chciała, to ma jeszcze jedno opakowanie. Zadzwoniłam do mojego lekarza, przedstawiłam mu całą sytuacje i powiedział, że mam brać 2x2 tabletki pod język przez tydzień - tak też zrobiłam. Zaczęłam brać 24.04.2013 do 30.04.2013, wczoraj 1.05.2013 zaczęło mi się dziwne brązowe gęste plamienie,myślałam że zaczyna mi się okres, ale dzisiaj (2.05) jest takie samo. Zmierzyłam temperaturę w pochwie i jest 37,5. Dodam, że w tym całym czasie normalnie współżyłam z mężem bez żadnego zabezpieczenia. I po tym wszystkim odchodzę od zmysłów, nie wiem co mi jest ? Czy mam robić kolejny test ? Nie wytrzymam chyba do tego 8.05... Powiedzcie czy miałyście też takie doświadczenia - z góry ślicznie dziękuję.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować