Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalaelalala

Czy powinnam stawiać warunki facetowi i...

Polecane posty

Gość lalalalaelalala

oczekiwać pewnych deklaracji. Sytuacja jaka jest między nami zaczyna mnie drażnić. Jestem z nim w ciąży, On wyjechał sobie do pracy do Niemiec i docelowo miało mu to zająć 3 - 4 miesiące, ale widzę, że to beztroskie życie tak mu padło na umysł, że na pytania... "rozumiem, że wracasz niebawem do kraju" słyszę ciągle, nie wiem, zobaczymy jak będzie. Ja mam tego serdecznie dość, nie i koniec. Co powinnam w tej sytuacji zrobić?

Gość odgrzewany kotlet
wyjechał sobie do pracy? czy dla was?

Gość lalalalaelalala
Wyjechał sobie do pracy, bo o ciąży dowiedziałam się i ja i On jak był już tam. Wyjazd był nieprzemyślany, decyzji nie podjęliśmy razem, zrobił to On sam.

Gość odgrzewany kotlet
hm... czyli jakiś niepowazny gość

Gość lalalalaelalala
teraz twierdzi, że wyjazd okazał się bardzo dobrym pomysłem, bo zarobi trochę dla dziecka, ale pracując tutaj w Polsce nie zarabiał też najgorzej, zresztą i ja nie narzekam na swoją płacę, On się uparł, a ja nie chciałam mu stać na drodze, ale to miało być czasowo... ja potrzebuję go tutaj.

Gość lalalalelelelel
halo?

Gość kanawilla
pojechał harować na Ciebie i tego bachora a Ty piszesz, ze to beztroski wyjazd? :O Zamiast chrzanić na forum sama byś się wzięła za robote!

Gość uyuyiuiui
skoro dobrze zarabial po co wyjeżdzal? bo ma cie dosc, i nie cche byc z toba. traktowal cie jak dziwke a ty zaszlas w ciążę, sytuacja sie skomplikowala, i ruchacz zwial. wspolczuje ci ale ktos ci kazal nogi rozkladac?