Mala234MI 0 Napisano Maj 2, 2013 uprawialam sex z chlopakiem z prezerwatywą .ona nie pękła nie zsunęła się . dodatkowo doszedł na zewnątrz .uprawialiśmy sex tylko 1 raz takze nie mogło byc kontaktu spermy przy zakładaniu gumki.były to chyba dni plodne .czy mogę być w ciązy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala234MI 0 Napisano Maj 2, 2013 wypowie sie ktoś ????! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PaniLolitkaaaA Napisano Maj 2, 2013 Sama odpowiadasz sobie na swoje pytanie. Skoro nie pekla, nie zsunela sie i jak mowisz nie bylo kontaktu ze sperma to chyba oczywiste ze nie jestes...Co innego gdyby pekla, zsunela sie albo uprawialabys seks bez zabezPieczenia... Wtedy moflabus sie martwic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PaniLolitkaaaA Napisano Maj 2, 2013 *moglabys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bruuunetka27 Napisano Maj 2, 2013 nie ma nawet takiej opcji mozesz byc spokojna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach