Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muszencja

Ekologia a Biobazar

Polecane posty

Cześć ludziska, czy byliście już odwiedzić w Warszawie Biobazar? co sadzicie? jak Wam sie podoba w ogole tkai pomysl? Ja o zdrowe jedzenie dbam i uwazam na to co jem, wiec dla mnie to swietne wyjscie, wszystko w jednym miejscu:)

A co chcesz muszencja o Bio Bazarze wiedzieć, ja tam bywam, może nie co sobota, ale raczej więcej niż mniej...

Wasze opinie chciałabym poznać:D co lubicie tam kupować, może jakies cenowe odkrycia:) co warto tam kupować, a czego nie:) bo ja ogólnie jestem zachwycona tym miejscem, jak tam byłam pierwszy raz to mąż myślał że mnie stamtąd nie wyciągnie;D

Słuchaj Muszencja, wierz mi, ze jak się sama przejdziesz, to znajdziesz coś dla siebie, ja szczególnie sobie cenię swojskie wędliny i mięso, ale też warzywa i owoce bez pryskania i sztucznych nawozów. Ceny są niższe niż w sklepach z ekologiczną żywnością

Marion, ja już na biobazarze byłam pare razy i w sumie ostatnio zachodze tam co sobote:)) tylko ze zawsze moglo cos moim oczom umknac:))

Gość gość
ja oprocz biobazaru staram sie tez segregowac odpady, wiekszosc tych tworzyw sztucznych oddaje im www.recyklingtworzywsztucznych.pl/ i jestem zadowolona, że pozbywam się tych gratów, bo zaśmiecaja tylko dom...

Gość gość
sluchajcie a gdzie robicie takie papiernicze zakupy? ja ostatnio trafilam na www.ekobiuro24.pl i zastanawiam się czy warto kupowac w takich miejscach... ktos juz to robil?

Gość gość
Uwielbiam biobazar. Niestety nie jestem z warszawy, ale często zamawiam produkty za pomocą sklepu e-sloneczko.com

Gość gość
Dokładnie również polecam e-sloneczko.com. Zamawiałam już u nich kilka razy i za każdym razem jestem bardzo zadowolona z jakości produktów

Gość gość
ja bardzo lubię bio bazar - chyba tam trafiają głównie owoce i warzywa z urpaw ekologicznych, wiec wiadomo,ze są zdrowe i nieprzetworzone;)

Gość gość
Oczywiście, żywność ekologiczna nie bez powodu nazywa się „ekologiczna” :) Oznacza to,że powstała z materialu rozmnożeniowego pochodzącego z produkcji ekologicznej . Rolnicy uprawiający odmiany ekologiczne muszą przestrzegać odpowiednich zasad, to wszystko jest uregulowane, można poczytać na www.agencjanasienna.pl/gospodarstwa-ekologiczne/.