koteczka-1992 0 Napisano Maj 2, 2013 w 10 dniu cyklu kochałam się z chłopakiem z prezerwatywą, wytrysk był poza mną. W 11. dniu cyklu uprawialismy petting, wytrysk na mój brzuch, starłam chusteczkami. Potem w 23 dniu cyklu kochalismy się z prezerwatywą, do końca, raczej była cała. Moje cykle są 31 - 33 dniowe. Dziś jest 33. dzień cyklu, a okresu brak. Nawet brzuch juz mnie nie boli, a klka dni temu bolał. Mam tylko bolesnosć piersi, a poza tym często chodzę do toalety. Czy to możliwe, zebym była w ciąży? Prosze o odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stwierdzam, ze ty to jednak Napisano Maj 2, 2013 nienormalna jesteś, ile razy jeszcze ten temat założysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koteczka-1992 0 Napisano Maj 2, 2013 chce tylko wiedzieć czy to prawdopodobne. strasznie sie boje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kddklfdd Napisano Maj 4, 2013 nie , porponuje zainwestowac w tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach