Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latow maja

kupię pielszki wielorazowe

Polecane posty

Gość latow maja

Poszukuję pieluszek wielorazowych. Jeśli któraś mama ma w dobrym stanie a już nie potrzebuje to proszę pisać. JaaTyy002@wp.pl Cena + zdjęcie pieluszek

Gość do autorki.....;.....
chcesz kupowac UZYWANE PIELUCHY WIELORAZOWE? litosci, was juz zupelnie pogielo, dla siebie majty tez uzywane kupujecie? smierdzace żulice nic wiecej:O

Gość latow maja
oczywiście że tak i nie widzę w tym większego problemu. Jeśli Ty masz z tym problem to nie kupuj!

Gość stefka...pol
Masakra ,jak chcesz być taka "eko" to trzeba na to mieć kase i kupić dziecku nowe.No właśnie poprzedniczka ma racje majtki też używane w lumpeksie kupujesz???? SZOK!!

Gość niomniom
autorko to zes przyjebala teraz jak lysy grzywka :P :P :P

Gość latow maja
Pfff na allegro jest mnóstwo używanych i jakoś nikt nie ma z tym mega problemu!

a czemu szok? przeciez takie pieluchy mozna wyprac w wysokiej temperaturze z dodatkiem odkazacza. ja mam, ale nie sprzedaje, bo planuje drugie. ale polecam zakup.

Gość niomniom
no tak w sh tez jest mnostwo uzywanych majtek i nikt nie robi problemu ale co jak co pieluch uzywanych bym nie kupila dziecku i juz Bo tak.

Gość nanuska123
sorry, ale jest granica obrzydzenia-dla mnie to te pieluchy, majty i ogolnie bielizna typu skarpety, rajstopy, kalesony, majtki-NIE KUPUJE SIE UZYWANYCH

Gość latająca oska
rajstopy używane są bee a już inne spodnie to ok. Przecież jedne i drugie zakładacie na ciało więc w czym różnica???

Gość princessaofpersia
Bielizna osobista kosztuje niewielkie pieniadze i nie wiem jakim trzeba byc czlowiekiem zeby kupowac uzywane majtki czy rajstopy:O:O dno A juz używane pieluszki wielorazowe to dla mnie szczyt obciachu.

Gość oooooopppp
up

Gość khkjhkhh
Proszę przestańcie podnosić ten ohydny temat jakiejś obrzydliwej baby. Zrzygać się pozostaje na taką syfiarę. Normalny człowiek nawet takiego tytułu by nie wyartykułował. To musiał stworzyć ktoś naprawdę odrażający.

Gość Niania. Zatrudniamy naszą
Tutaj kupisz: http://www.chusty.info/forum/forumdisplay.php/103-Bazarek-pieluszkowy Sama również tu się zaopatruję w używki. Można trafić naprawdę perełki firmowe w rewelacyjnym stanie. Na tym samym forum można również kupić używane chusty: http://www.chusty.info/forum/forumdisplay.php/64-Chustostragan-%28dla-os%C3%B3b-prywatnych%29 Również firmówki.

Są również na Tablica.pl + zdarzają się tam wielorazowe chusteczki Cheeky Wipes w idealnym stanie (widziałam już 2 oferty w ostatnim półroczu). Na Allegro też powinny być.

A tym nieświadomym robiącym burzę o nic chciałabym uprzejmie oznajmić, że miliony ludzi na świecie odkupuje te pieluszki od innych, bo one nowe są bardzo drogie, a z higieną nie ma najmniejszego problemu bo one są sanityzowane specjalnymi dodatkami do prania pieluch i olejkami. Zamiast się rzucać i robić dym nie wiadomo o co wystarczy odrobina wiedzy.