Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EverybodyNeedsSomebody

czy wrócić do chłopaka na drugi dzien po rozstaniu?????????

Polecane posty

witam wszystkich :) wczoraj rozstałam sie zchlopakiem. decyzja wypłynela ode mnie. jednak dzis żaluje tego, caly czas bije sie z myslami czy napisac do niego ze wczoraj bylam na niego po prostu zła i dlatego tak wyszlo, ale chce to odkrecic czy dac sobie spokoj i nie robic z siebie idiotki? jak myslicie? dodam, ze nasz zwiazek byl burzliwy, czesto sie sprzeczalismy, raz on mnie rzucil po czym wrocil do mnie na drugi dzien, za jakis czas ja go rzucilam by po kilku dniach wrocic i teraz znowu ja go rzucilam...on wczoraj prrzekonywal mnie zebym nie odchodzila. DORADZCIE PROSZE ;)

klotmie sa o glupoty a wynikaja z tego ze mi mniej zalezy na nim niz jemu na mnie. np ostatnio powiedzialam, zebysmy czesciej wychodzili na spacery lub do kina/retauracji zamiast ciagle siedziec u mnie w domu wieczorami (tak bylo do tejpory bo byla zima to ok). na co on, ze nieldugo dojdzie do tego ze w ogole nie bedziemy sie spotykac. no i teraz ostatnio np w ogole sie nie pozegnal ze mna tylko sobie poszedl...a wczesniej na pozegnanie tylko buziak w policzek choc zawwsze inaczej sie zegnalismy, czulej. no i o to bylam zla na niego

nniech ktoś doradzi:)

Gość babcia Przemka
u nos za wojny to jak nie szczelił minety w chruśnioku to też żeśmy sie tak kłócili ale cóż czasy sie zmieniajo

Gość macie po 10 lat?
dziecinada

nie po 10 a po 20. problem w tym ze on jest po prostu temperamentny, sam to przyznal ze zazwyczaj cos powie niemilego i zaraz tego żaluje, ma wyrzuty sumienia. ale kocha mnie, wiem to , widze to i sam to powiedzial zreszta...tylko ze u mnie to jest cos pomiedzy przyjaznia a miloscia...Napisac do niego, ze chce wrocic? Jak myslicie?

porada mile widziana;)

.

Gość Wiem co pisze
Mam podobną sytuacje i wróciłam do chłopaka po tym jak on zerwal ze mna z głupoty bo zgubilam jego bryloczek przez przypadek. Zerwal ze man.. przez tydzien sie nieodzywalismy do siebie lecz po tygoniu on napisac czy sie spotkamy i wgl. i wrocilam do niego.;D